Închide meniul

Transformarea incredibilă a lui Florinel Coman! Mihai Stoica, uluit: „În niciun caz nu i-a făcut rău! Eu nu o să înregistrez niciodată!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2022, 9:13

Transformarea incredibilă a lui Florinel Coman! Mihai Stoica, uluit: „În niciun caz nu i-a făcut rău! Eu nu o să înregistrez niciodată!

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Transformarea incredibilă a lui Florinel Coman l-a uluit pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a rămas surprins de schimbarea radicală a loui Florinel Coman după ce a devenit căpitanul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a devenit căpitan la FCSB, după ce Florin Tănase a plecat la Al Jazira. Coman şi-a luat în serios rolul de lider şi ţine discursuri motivaţionale în vestiar.

Transformarea incredibilă a lui Florinel Coman

„Cum arăta Coman înainte de accidentarea de la Backa Topola? Erau Tănase, Coman și Man atunci, Coman era vioara întâi. Coman a început să arate din ce în ce mai bine, chiar dacă nu e în stadiul să ia 1 la 1 și să-i rupă în două pe explozia lui formidabilă. A început să marcheze, să fie periculos în ultima treime. Se antrenează mult mai bine, e mult mai responsabil.

Banderola nu spun că l-a responsabilizat, el era deja responsabil, dar în niciun caz nu i-a făcut rău. E căpitan de echipă. Am auzit discursul înainte de meci în vestiar. Eu nu o să înregistrez niciodată, dar dacă auziți discursul… el are carismă în vestiar, are voce, are cuvinte. Eu cred că el poate să fie catalizatorul”, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman a anunțat „remontada” după FCSB – Viking 1-2

Florinel Coman e sigur că FCSB va întoarce eșecul cu Viking din prima manșă din play-off-ul Conference League. Căpitanul roș-albaștrilor a anunțat că vicecampioana României va câștiga returul din Norvegia.

Reclamă

Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune. Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

„Un meci pe care l-am controlat de la început la sfârșit. Am avut ocazii. Am luat acel gol la reluare. Am marcat și am primit gol imediat. Am vorbit înainte de meci că trebuie să fim maturi în joc, nu mai suntem puști, a fost acea greșeală. I-am simțit că putem să ne calificăm. Simt că putem întoarce rezultatul, suntem caractere puternice în vestiar, putem să facem un meci bun acolo, să băgăm mingea în poartă, asta ne-a lipsit.

Dică ne-a încurajat, o să pregătim meciul de la Botoșani și o să ne axăm pe retur. O sa eliminăm greșelile pe care le-am făcut. Sinteticul nu va fi nicio problemă. Ne interesează doar calificarea. Atmosfera a fost foarte frumoasă, le mulțumim că au fost alături de noi. Le mulțumim și îi așteptăm în număr foarte mare. Olaru este o pierdere grea, va fi cu gândul la noi, la calificare. Vom merge la Botoșani să câștigăm, așa mergem la fiecare meci”, a spus Florinel Coman, conform sport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și