Închide meniul

„Trebuie să fii nebun să spui asta!” Nicolae Dică, reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2023, 22:26

„Trebuie să fii nebun să spui asta! Nicolae Dică, reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică, genial când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică / Hepta

Nicolae Dică, reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre tactica pe care o va implementa la Mioveni şi a spus că nu va fi aceeaşi ca la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a fost numit antrenor principal la CS Mioveni după demisia de la FCSB. Dică va încerca să îi salveze pe cei de la Mioveni de la retrogradare.

Nicolae Dică, reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB

Să divulg tactica acum? E clar că te mulezi pe lotul pe care-l ai. Trebuie să fii nebun şi să zici că joci ce jucam la FCSB. Vom încerca să îmbinăm ofensivul cu defensivul, mai un contraatac. E normal ca antrenor să fii realist.

Vom încerca să scoatem rezultate. Vom fi o echipă bună, nu cum s-a întâmplat cu Mediaş, Clinceni. Cred în aceşti oameni, am fost la discuţii cu toată conducerea. Au mai fost discuţii în trecut, când erau în Liga 2, în Liga 1, cu primarul. Acum au insistat, au aşteptat, au făcut lucrurile cum au spus şi a contat că sunt argeşean„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Dică a vorbit şi despre independenţa pe care o va avea la Mioveni. La FCSB, Gigi Becali i-a promis o „libertate” pentru o perioadă determinată. În cele din urmă, Nicolae Dică a demisionat.

Reclamă

”Nu se pune problema aşa. La FC Argeş tot lucrul ăsta l-am făcut. Orice antrenor de la Steaua (n.r. FCSB) sau poate şi la alte echipe nu face el totul. Nu face el toate transferurile sau… Mi-ar fi plăcut să vin când echipa era mai sus în clasament”, a mai spus Dică.

Nicolae Dică se compară cu Mircea Lucescu după ce a semnat cu Mioveni

Nicolae Dică se compară cu Mircea Lucescu după ce a semnat cu Mioveni. La scurt timp după ce și-a dat demisia de la FCSB, antrenorul și-a găsit un nou angajament în prima ligă.

„Asta mi-a zis domnul primar, că obiectivul nu e rămânerea în prima ligă, ci încercarea de a rămâne în prima ligă. Mie îmi plac provocările. Și Mircea Lucescu a retrogradat cu Corvinul și acum e cel mai bun antrenor român. Nu trebuie pusă ștampila pe un antrenor care retrogradează.

Reclamă 4 / 0/3

Toate echipele din play-out se vor bate la retrogradare. Suntem noi, U Cluj, UTA, Chindia. Trebuie să ne gândim la baraj. Trebuie să intrăm în play-out la măcar 4 puncte în spatele ultimului loc de baraj”, a declarat Nicolae Dică.

Primul test pentru Nicolae Dică la Mioveni va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie. Formația argeșeană primește vizita celor de la Petrolul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și