Închide meniul

Tudorel Stoica, fericit după ce FCSB – Dinamo nu se mai joacă în Ghencea: „Așa e corect”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 15:52

Tudorel Stoica, fericit după ce FCSB – Dinamo nu se mai joacă în Ghencea: Așa e corect”

Tudorel Stoica, fericit după ce FCSB - Dinamo nu se mai joacă în Ghencea

Tudorel Stoica a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986 / Hepta

Tudorel Stoica, fericit după ce FCSB – Dinamo nu se mai joacă în Ghencea. Legenda Stelei este mulțumit de faptul că echipa lui Gigi Becali nu revine pe Ghencea, după 8 ani de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Tudorel Stoica, fericit după ce FCSB – Dinamo nu se mai joacă în Ghencea. Legenda spune că s-a făcut dreptate

Fostul jucător legendar al Stelei a vorbit despre faptul că FCSB nu a primit acces în Ghencea, pentru derby-ul cu Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii 1. Tudorel Stoica este de părere că vicecampioana nu avea ce căuta pe stadionul „Steaua” atât timp cât există un proces între FCSB și Clubul Sportiv al Armatei.

„Atât timp cât FCSB a dat în judecată clubul Steaua pentru a-i deposeda de marcă, palmares, nume, mă gândesc că e normal să se judece.

Să te judeci cu cineva și să vrea să intre în casa ta mi se pare cam mult. E foarte bine, eu mă bucur că nu se joacă pe Ghencea, așa e corect din punctul meu de vedere”, a spus Tudorel Stoica, pentru iamsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţia după ce FCSB – Dinamo nu se va juca pe Ghencea

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua a refuzat disputarea meciului FCSB – Dinamo pe Stadionul Steaua. Becali susţine că va încerca să amâne duelul cu rivala din Ştefan cel Mare, dacă aceasta va fi de acord.

„O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

De ce nu se joacă FCSB – Dinamo pe Ghencea

CSA Steaua nu a fost de acord cu biletul de ordin propus de Gigi Becali, echivalentul garanţiei de 250.000 de euro, pe care FCSB o aştepta de la brokeri. Astfel, varianta Ghencea a picat definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Cu puţin timp în urmă, Ştefan Bichir anunţa că FCSB nu a prezentat două acte. Este vorba de poliţa de asigurare care acoperă despăgubiri, în valoare de 250.000 de euro, dar şi despre biletul la ordin avalizat, în valoare de 750.000 de euro, pentru a evolua pe noul Stadion Steaua.

„Nu suntem în discuții. Aşteptăm să vină cu asigurarea și biletul la ordin. Momentan nu au prezentat aceste documente”, a spus Bichir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă”, a zis Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și