Închide meniul

Turcii au anunțat planurile lui Mehmet Topal la Petrolul! Fostul mare jucător și-a stabilit deja obiectivul

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 19:10

Reclamă
Turcii au anunțat planurile lui Mehmet Topal la Petrolul! Fostul mare jucător și-a stabilit deja obiectivul

Turcii au anunțat planurile lui Mehmet Topal la Petrolul!

Mehmet Topal / Profimedia

Turcii au anunțat planurile lui Mehmet Topal la Petrolul! Acesta ar urma să fie următorul antrenor al „lupilor galbeni”, care au anunțat deja despărțirea de Laszlo Balint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un grup de investitori din Turcia ar fi cumpărat o parte din acțiunile clubului. Aceștia vor să transforme echipa din Ploiești într-o forță și deja ar fi început să contureze strategia pentru următorul sezon.

Turcii au anunțat planurile lui Mehmet Topal la Petrolul!

Acum, potrivit informațiilor oferite de DHA, Mehmet Topal a anunțat deja că obiectivul său, pe banca celor de la Petrolul, va fi calificarea în cupele europene.

„Mehmet Topal a transmis în declaraţia lui pentru Demiroren că este mândru că a fost ales de echipa din România. Topal a mai spus că el şi echipa lui vor să aibă succes la Ploieşti şi că obiectivul lor este participarea în cupele europene”, a notat sursa citată anterior.

Potrivit unor informații apărute recent, planul turcilor ar fi să înceapă o adevărată „revoluție” la Ploiești. Cel mai probabil, noii conducători vor încerca să aducă jucători din Turcia, pentru a forța o poziție în primele 3 locuri ale Ligii 1.

Reclamă
Reclamă 4

Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti!

Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti. La echipa de pe Ilie Oană sunt aşteptaţi oameni de afaceri din Turcia care ar urma să preia clubul.

Noul antrenor al echipei ar urma să fie Mehmet Topal, iar scenariul cu fostul internaţional turc pe banca „lupilor galbeni” prinde contur din ce în ce mai mult, după ce echipa din Ploieşti a anunţat că s-a despărţit de Laszlo Balint.

„Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul Laszlo Balint a ajuns, astăzi, la final!

Reclamă

Balint a condus echipa noastră în ultimele șase meciuri ale sezonului precedent, înregistrând două victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Mulțumim, Laszlo Balint, și mult succes pe mai departe!”, au scris cei de la Petrolul Ploieşti pe contul lor de Facebook.

În locul lui Balint este așteptat Mehmet Topal, fost mare jucător la formații precum Galatasary sau Fenerbahce.

Topal ar fi trebuit să îi fie secund lui Jose Mourinho, la Fenerbahce, însă ar fi acceptat rapid oportunitatea de a fi antrenor principal, pentru prima dată în carieră.

Gsp.ro anunță faptul că acești investitori vor ajunge vineri la Ploiești. Conducerea formației le-ar fi cerut garanții în valoare de 2 milioane de euro, care au fost achitate imediat.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:02

LIVE VIDEOCursa de Formula 1 din Marele Premiu al Austriei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Max Verstappen, în pole-position

15:41

Cum a fost numit Istvan Kovacs în Ungaria după arbitrajul care l-a făcut să „rateze” optimile EURO 2024

15:32

Federaţia Italiană de Fotbal a decis ce se întâmplă cu Luciano Spalletti, după eliminarea de la EURO 2024

14:50

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda: „Ești eroul nostru şi al României”

14:39

Spania – Georgia LIVE TEXT (22:00). Germania îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipe probabile

13:52

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și