Închide meniul

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon. Ambele pot ajunge pe primul loc

Dan Roșu Publicat: 2 septembrie 2024, 15:17

Reclamă
U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon. Ambele pot ajunge pe primul loc

U Cluj - Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon

Ovidiu Sabău, în timpul unui meci cu Dinamo - Profimedia Images

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT. U Cluj şi Dinamo se întâlnesc în ultimul meci al etapei a opta a Ligii 1. Duelul de pe Cluj Arena va avea loc la 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe sunt revelaţiile acestui sezon. Ardelenii sunt pe locul 2, cu 15 puncte, dar orice rezultat pozitiv îi poate aduce în fotoliul de lider, ocupat acum de Universitatea Craiova.

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon

Dinamo, care vine după un sezon chinuitor, e pe locul 6, având o singură înfrângere, cea din prima etapă, 2-3 cu CFR Cluj. Câinii roşii au şi cel mai bun atac din Liga 1, 16 goluri marcate. În cazul unui succes la două goluri distanţă, Dinamo va trece ea pe prima poziţie din campionat.

Aceasta este a 98-a întâlnire directă dintre cele două echipe, în prima divizie. Dinamo a obţinut 52 de victorii, U Cluj şi-a trecut în cont 22 de succese, iar 23 de partide s-au terminat la egalitate.

Ovidiu Sabău: „Dinamo a obţinut rezultate prin joc”

”Dinamo are un antrenor, consider eu, foarte pregătit. Sunt o echipă omogenă, cu încredere. Au obținut rezultate prin joc, atitudine.

Reclamă
Reclamă

Suntem două echipe care arătă bine, nu întâmplător suntem acolo unde suntem. Contează foarte mult cum ne prezentăm la joc, ca formă sportivă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă.

U Cluj – Dinamo | Echipele probabile

 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

Răzvan Lucescu a tras un grav semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa lui: „PAOK este furată”

17:52

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste curse”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

17:24

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

17:12

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 septembrie

17:08

Pan Zhanle, rivalul lui David Popovici, anunţă supremaţia în nataţie: „O să vă arăt eu”. Marele obiectiv al înotătorului chinez

17:00

LIVE SCORESteaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa se înfruntă cu Marius Croitoru într-un derby din Liga 2

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și