Închide meniul
Foto

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua, față în față în „Ștefan cel Mare”! Jandarmeria a intervenit cu gaze lacrimogene

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2022, 21:26

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua, față în față în „Ștefan cel Mare”! Jandarmeria a intervenit cu gaze lacrimogene

Scandal între fanii lui Dinamo și CSA Steaua

Fanii lui Dinamo și CSA Steaua, în "Ștefan cel Mare" / AS.ro

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua s-au aflat față în față în „Ștefan cel Mare”. Fanii celor două echipe au fost la un pas de bătaie înaintea meciului dintre Dinamo și UTA Arad. Peluza Sud Steaua a venit alături de „frații” arădeni la meciul cu eterna rivală din „Groapă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii de la Peluza Sud s-au intersectat cu fanii oaspeților la intrarea pe stadion, fiind separați de un gard și de jandarmi.

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua, față în față în „Ștefan cel Mare”

Ultrașii steliști și arădeni au încercat să rupă gardul despărțitor, moment în care mai mulți dinamoviști s-au repezit spre ei. Conflictul a fost aplanat repede de jandarmi, care au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

În prima repriză a meciului din ultima etapă a play-out-ului, la scorul de 1-0 pentru UTA, fanii steliști și arădeni au scandat mesaje ironice la adresa „câinilor”:

„Serie B, Dinamo serie B”, a fost cântecul favorit al celor două galerii înfrățite, la duelul din „Ștefan cel Mare”.

Reclamă

Dinamo va încheia play-out-ul pe locul 14. „Câinii” se pregătesc pentru barajul de menținere/retrogradare, cu echipa clasată pe locul al treilea din liga a doua – FC Hermannstadt sau U Cluj.

Legendele lui Dinamo au ales noua siglă a clubului

Foşti mari jucători şi antrenori ai echipei Dinamo, printre care se numără Mircea Lucescu, Ionuţ Lupescu, Dorin Mateuţ, Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae, au votat în faza a doua a procesului de rebranding iniţiat de gruparea de fotbal Dinamo.

Voturile legendelor. Numele Dinamo este scris de o parte dintre ei. Jucători sau antrenori (30 în ordine alfabetică), legendele clubului nostru au câştigat campionate şi cupe pentru Dinamo şi au votat cele cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor din ţară şi din străinătate”, informează clubul Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

În clasamentul realizat după votul legendelor pe primul loc se află logo-ul cu numărul 5 pe care se află inscripţionat numele Dinamo Bucureşti şi un „D” stilizat.

Locul I: 130 puncte (Logo 5) – 5 puncte pentru clasamentul final
Locul II: 115 puncte (Logo 1) – 4 puncte pentru clasamentul final
Locul III: 95 puncte (Logo 2) – 3 puncte pentru clasamentul final
Locul IV: 58 puncte (Logo 4) – 2 puncte pentru clasamentul final
Locul V: 52 puncte (Logo 3) – 1 puncte pentru clasamentul final

Cu 10 puncte, lider în primele două comisii, votul suporterilor şi votul legendelor, logo-ul 5 conduce în clasament.Logo 1, logo 2 şi logo 4 sunt la egalitate de puncte, 6, după două sesiuni de voturi, logo 3 fiind pe ultimul loc, cu două puncte.

Cea mai votată siglă va fi anunţată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată şi pregătită pentru noul sezon.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și