Închide meniul

Dinamo – UTA 1-1. „Câinii” au încheiat cel mai slab sezon din istoria clubului! Urmează barajul pentru echipa lui Dusan Uhrin

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 22:15

Reclamă
Dinamo – UTA 1-1. „Câinii au încheiat cel mai slab sezon din istoria clubului! Urmează barajul pentru echipa lui Dusan Uhrin

Dinamo se pregătește pentru baraj

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci în Liga 1 / Hepta

Dinamo – UTA 1-1.  „Câinii” au încheiat ultimele patru partide din play-out fără înfrângere, dar sunt în cel mai jos punct din existența clubului. Echipa lui Dusan Uhrin se pregătește pentru barajul de retrogradare/promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14, în timp ce UTA încheie sezonul pe poziția a 11-a. Retrogradează direct în eşalonul secund echipele de pe locurile 15 şi 16. Locurile 14 şi 13 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

De asemenea, locul 3 din play-off va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 7 si 8 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Dinamo – UTA 1-1

Min 90: Final de meci! Dinamo – UTA 1-1.

Min 84: GOOOL Dinamo! Christian Irobiso a restabilit egalitatea, după un assist oferit de Bordușanu.

Reclamă

Min 38: GOOOL UTA! Dumitru Cardoso i-a furat mingea lui Gabi Torje și nu s-a oprit până în poartă. Atacantul oaspeților s-a distrat cu fundașii lui Uhrin.

Min 1: A început meciul din Ștefan cel Mare.

Dinamo: M. Eșanu – G. De Moura, B. Aloe, R. Patriche, A. Radu – A. Ivanov, A. Răuță – G. Crețu, M. Ivanovski, G. Torje – C. Irobiso

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Dusan Uhrin

UTA Arad: D. Balauru – M. Vukcevic, E. Da Silva, C. Dima, E. Shliakov – M. Vorobjovas, I. Batha, C. Ubbink – D. Cardoso, D. Miculescu, P. Oțele

Antrenor: Ionuț Badea

Știrea inițială

Dusan Uhrin, gata pentru barajul Dinamo – „U” Cluj

Chiar dacă a câştigat ultimele 3 meciuri, Dinamo trece prin cel mai negru moment din istoria clubului. Gruparea din Ştefan cel Mare va juca barajul pentru menţinerea pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a înregistrat 24 de eşecuri şi a încasat 76 de goluri.

„Ne concentrăm doar pe noi. Vom face o altă echipă ca să îmi arate că sunt cei mai buni. E o greşeală să iei un cartonaş roşu. Vom juca 80% împotriva lui „U” Cluj. Va fi un meci important, vedem ce se întâmplă. E o loterie şi trebuie să ne pregătim. Nu am contract pe termen lung, dar sper să antrenez pe viitorul stadion al lui Dinamo. Am contract dacă rămâne echipe în Liga 1. Vorbim după baraj”, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă.

Dinamo va avea un nou stadion! Proiectul a fost predat către CNI

În cadrul festivității din „Ștefan cel Mare”, Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat că proiectul noului stadion a fost predat către CNI. Noua arenă ar urma să fie finalizată în 2024.

Reclamă

„După un an, un an și jumătate de discuții interminabile, reușim astăzi să predăm decizia clubului, dar pe lângă decizie, am predat și tema de proiectare, certificatul de urbanism, toate documentele necesare pentru ca CNI să demareze procedura și demolare și de construcție.

Noi estimăm că în 2024, noul stadion, cu o capacitate de aproximativ 25.000 de locuri, să fie gata. Aceasta este intenția Companiei Naționale de Investiții, intră minimum 25.000 de locuri”, a declarat Ministrul de Interne, Lucian Bode.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și