Închide meniul

Umilinţă supremă pentru Leo Strizu: „Ghicea în firul de iarbă! Am crezut că e din ăia pe care îi bagă la pauză să calce în gropi!”

Reclamă

Publicat: 2 februarie 2023, 17:56

Umilinţă supremă pentru Leo Strizu: „Ghicea în firul de iarbă! Am crezut că e din ăia pe care îi bagă la pauză să calce în gropi!

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă

Captură FCSB TV

Umilinţă supremă pentru Leo Strizu. Robert Niţă a făcut o afirmaţia umilitoare la adresa antrenorului principal din acte de la FCSB, după ce l-a văzut la derby-ul cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariţia lui Leo Strizu pe banca celor de la FCSB continuă să provoace controverse. Antrenorul din acte de la FCSB este un abonat al ironiilor oamenilor de fotbal.

Umilinţă supremă pentru Leo Strizu

L-am văzut și pe antrenorul principal din acte la pauză (n.r. FCSB – Farul) că ghicea în firul de iarbă. Se plimba singur… Eu am crezut că e din oamenii ăia, care ai văzut, călcăreți.

Pe care îi bagă la pauză să calce în gropi. Călcăreți de gazon. Am crezut că e din ăia. M-am uitat, nu avea vestă. ‘Uite, bă! Un călcăreț nou’. Un alt lucru care îmi place. Toată lumea ne spune că Strizu este în acte. (n.r. Nu avea nicio treabă cu vestiarul FCSB-ului la pauză?) Călcărea, să facem un joc de cuvinte. Călcărea gazonul unde erau gropi, gazonul foarte bun să recunoaștem”, a spus Robert Niţă pentru fanatik.ro.

Leo Strizu, umilit în timpul meciului cu Hermannstadt

Leo Strizu, umilit în timpul meciului cu Hermannstadt. Antrenorul principal din acte de la FCSB a fost luat în colimator de un fan prezent la partida dintre Hermannstadt şi FCSB, scor 0-1.

Reclamă

Fanul i-a adus aminte lui Strizu că este de doar de decor la FCSB şi i-a sugerat să nu se mai ridice. Mai mult, acesta i-a adresat cuvinte grele lui Strizu.

Bă, eşti în plus. Du-te pe bancă, bă, penibilule. Eşti în plus, stai pe bancă acolo. Ai fost la turci, ai fost la turci, bă?„, este mesajul primit de Leo Strizu, conform orangesport.ro.

„Nu-mi găsesc locul!” Leo Strizu, rezervat la conferința de presă de după Hermannstadt – FCSB 0-1

Leo Strizu a fost extrem de rezervat la conferința de presă de după Hermannstadt – FCSB 0-1. Antrenorul cu licență PRO al roș-albaștrilor a refuzat să ofere declarații despre situația sa de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost bine în această perioadă. S-a tot vorbit, nu vreau să discut. Trebuie să luați doar ce v-a spus Mihai Stoica. Nu vreau să vorbesc altceva în plus, nu voi participa la un dialog referitor la această perioadă.

Nu-mi găsesc locul! Nu pot să stau doar în vestiar, trebuie să-mi adun gândurile”, a declarat Leo Strizu, la conferința de presă.

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica a comentat situaţia „incendiară” de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a făcut o comparaţie între Leo Strizu şi managerul de legendă al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson. Totul după acuzaţiile că nu Strizu este cel care dă indicaţiile în timpul meciurilor.

Crezi tu că Sir Alex Ferguson conducea antrenamentele? Sau Lobanovski? La Lobanovski ştiu sigur, la Sir Alex am dubii. Am înţeles că sunt probleme pentru că Pintilii a catalogat jocul echipei. Atunci eu ce fac? Înseamnă că şi eu sunt pasibil de suspendare pentru că fac consideraţii tehnico-tactice. Pintilii are şi licenţă, are şi carnet. Astăzi le-am văzut, dar noi nu prea recunoaştem nimic, FRF nu prea recunoaşte nimic. Nu recunoaşte Kunst Ghermănescu, nu recunoaşte Federaţia din Moldova. Acum înţeleg că sunt probleme şi pentru Bergodi şi Napoli„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • Umilinţă supremă pentru Leo Strizu
  • Ironie incredibilă din partea lui Robert Niţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și