Închide meniul

Un antrenor se propune la FCSB de Crăciun: „Trebuie să am o discuție cu domnul Becali și cu Meme!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2022, 12:30

Reclamă
Un antrenor se propune la FCSB de Crăciun: „Trebuie să am o discuție cu domnul Becali și cu Meme!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Ilie Poenaru se propune la FCSB de Crăciun. Tehnicianul e convins că poate face față la vicecampioana României. Poenaru crede că poate să-l țină în frâu pe latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am trecut prin multe etape ale vieţii şi am trecut prin multe situaţii, cred că am ajuns la o maturitate destul de bună şi la un echilibru, am acumulat foarte multă experienţă şi cred că sunt pregătit, fără falsă modestie, să antrenez orice echipă din acest campionat.

Ilie Poenaru se propune la FCSB de Crăciun

Întâi trebuie să am o discuţie cu domnul Becali, cu MM, sunt genul care comunică şi tot timpul vin cu argumente la ceea ce vreau să fac. Totul se face prin puterea convingerii şi prin a demonstra. Domnul Becali nu este singurul din România care se implică, mai sunt patroni în ţară care dau bani şi, cred eu, au o implicare, chiar dacă nu e vizibilă. Până la urmă, sunt banii dânşilor, e un business din care vor să câştige.

Bineînţeles că și noi, până la urmă, de-asta facem o şcoală, asta-i meseria noastră şi trebuie să fim lăsaţi să ne facem această meserie aşa cum ştim, pentru că noi răspundem”, a spus Ilie Poenaru, conform orangesport.ro.

Ilie Poenaru: „Am vorbit cu Becali după plecarea lui Dică!”

După plecarea lui Dică a fost acest contact. A fost un simplu telefon și nimic mai mult. O simplă discuție de câteva minute. De atunci nu. 

Reclamă

Sunt pregătit pentru orice. În toată această perioadă, de la etapă la etapă, prin anii care trec, și pe la echipele pe care am trecut, m-am maturizat. M-am lovit de foarte multe lucruri. Astea sunt benefice pentru noi dacă știm să le gestionăm. Chiar și perioada UTA, eu nu o consider un eșec, o consider o experiență foarte bună. Și de aceea spun că de la an la an m-am maturizat și gestionez și văd altfel lucrurile. Sunt pregătit pentru orice. Nu neapărat pentru FCSB, sunt pregătit pentru orice. 

Accept o discuție. În mare cam știm despre ce este vorba. Știm cu toții ce-și dorește domnul Becali. Domnul Becali își dorește o echipă care să joace un fotbal bun și care să se bată pentru campionat. Deocamdată pentru accederea în playoff, pe urmă pentru campionat. Pentru că nu au renunțat. Au și lotul competitiv pentru așa ceva. E un lot de jucători care te obligă să faci aceste lucruri. Dar până acolo mai este drum lun și deocamdată nu are rost să vorbim”, a spus Ilie Poenaru la sport.ro.

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB

După ce și-a dat demisia de la FCSB pe 1 noiembrie, Dică exclude fără să stea pe gânduri varianta unei întoarceri la FCSB, dat fiind contextul în care a plecat de la club, dar și dezamăgirile acumulate pe parcursul celor două mandate.

Reclamă 4 / 0/3

Am spus că nu! (n.r. despre o posibilă revenire la FCSB). Am fost de două ori acolo ca antrenor principal și am spus că este de ajuns. Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult.

În același timp, antrenorul crede că prestația modestă din Europa a fost cauza pentru care relația dintre el și conducere s-a deteriorat.

„De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și plecat”, a spus Dică, potrivit Sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și