Închide meniul
VIDEO & FOTO

„Un nou băiat în Giuleşti!” Ce au făcut jucătorii de la Rapid, imediat după victoria cu Oţelul! Moment superb în faţa galeriei

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 8:48

Reclamă
„Un nou băiat în Giuleşti!” Ce au făcut jucătorii de la Rapid, imediat după victoria cu Oţelul! Moment superb în faţa galeriei

Ce au făcut jucătorii de la Rapid, imediat după victoria cu Oţelul, în faţa galeriei

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Hepta

Jucătorii de la Rapid au avut un moment superb în faţa galeriei, imediat după victoria cu Oţelul. Ermal Krasniqi a aflat că va avea un băieţel, chiar pe stadion, momentul fiind pregătit de familie şi de ceilalţi coechipieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o pe Oţelul cu scorul de 2-1 şi a obţinut a treia victorie consecutivă din 2024, egalând-o pe CFR Cluj.

Ce au făcut jucătorii de la Rapid, imediat după victoria cu Oţelul, în faţa galeriei

Bucuria giuleştenilor a fost una fără margini, mai ales după momentul superb, care l-a avut în prim plan pe Ermal Krasniqi. Kosovarul a aflat sexul viitorului copil, şi a fost imediat îmbrăţişat de soţia lui.

Krasniqi a aflat că va avea un băiat, după ce a dat cu piciorul într-o minge care s-a spart, iar din ea a explodat culoarea albastră. Fanii i-au împărtăşit bucuria kosovarului, care a fost purtat pe braţe de către coechipierii lui.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Reclamă

Laura, soţia lui Ermal Krasniqi, a izbucnit în plâns, după momentul emoţionant de pe teren. Aceasta l-a îmbrăţişat ulterior pe partenerul ei (Vezi galerie foto cu cei doi, la finalul articolului).

Nu este primul moment de acest fel pentru Rapid. Anul trecut, Jayson Papeau a aflat de asemenea sexul următorului său copil, tot în faţa galeriei, aşa cum a făcut-o după meciul cu Oţelul şi Ermal Krasniqi.

Ermal Krasniqi a semnat cu Rapid în această iarnă, Dan Şucu plătind în schimbul lui suma de un milion de euro, pentru a-l aduce de la CFR Cluj. Mijlocaşul kosovar a bifat al doilea meci la Rapid, după cel cu FCU Craiova, în care a reuşit şi să marcheze.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a mai transferat un jucător. Cristiano Bergodi a confirmat totul

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu. Antrenorul Rapidului a recunoscut că Jakub Hromada (27 de ani) va fi noul său jucător. Mijlocașul slovac de 27 de ani vine de la Slavia Praga și urmează să fie prezentat oficial.

Hromada a fost în Giulești, la meciul Rapid – Oțelul, scor 2-1. A văzut victoria giuleștenilor din tribuna oficială, lângă Daniel Niculae și Victor Angelescu. Dan Șucu a lipsit de la confruntarea dintre Bergodi și Dorinel Munteanu.

La finalul meciului, Bergodi a vorbit despre mijlocașul de 1.3 milioane de euro, care va semna cu Rapid. Dan Șucu va plăti aproximativ 500.000 de euro.

„Cred că Hromada e un jucător bun, cu experiență, a jucat în cupele europene, a luat trofee cu Slavia. Jucătorii slovaci se antrenează foarte bine, dau totul. Avem un lot numeros și acum depinde de mine să fac cele mai bune alegeri„, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și