Închide meniul

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu: „Jucător bun, cu experiență!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 8:13

Reclamă
Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu: „Jucător bun, cu experiență!

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu. Antrenorul Rapidului a recunoscut că Jakub Hromada (27 de ani) va fi noul său jucător. Mijlocașul slovac de 27 de ani vine de la Slavia Praga și urmează să fie prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hromada a fost în Giulești, la meciul Rapid – Oțelul, scor 2-1. A văzut victoria giuleștenilor din tribuna oficială, lângă Daniel Niculae și Victor Angelescu. Dan Șucu a lipsit de la confruntarea dintre Bergodi și Dorinel Munteanu.

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu

La finalul meciului, Bergodi a vorbit despre mijlocașul de 1.3 milioane de euro, care va semna cu Rapid. Dan Șucu va plăti aproximativ 500.000 de euro.

Cred că Hromada e un jucător bun, cu experiență, a jucat în cupele europene, a luat trofee cu Slavia. Jucătorii slovaci se antrenează foarte bine, dau totul. Avem un lot numeros și acum depinde de mine să fac cele mai bune alegeri„, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro.

Jakub Hromada va fi al 7-lea transfer al iernii pentru Dan Șucu. I-a adus până acum pe Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi, Marian Aioani, Florent Hasani, Damjan Djokovic și Cătălin Vulturar. Burmaz are 3 goluri în 3 meciuri și i-a ajutat pe alb-vișinii să aibă maximum de puncte în 2024.

Reclamă

Jakub Hromada va pleca după 6 ani și jumătate de la Slavia Praga, timp în care a adunat 106 meciuri pentru formația din capitala Cehiei, în care a marcat de 3 ori și a oferit 4 pase decisive.

Jucătorul de 27 de ani a adunat și 4 selecții pentru echipa națională a Slovaciei. În momentul de față, așa cum a fost menționat anterior, acesta este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în 2022, atunci când valora suma de 2 milioane de euro.

Hromada și-a făcut junioratul la Juventus și Sampdoria. A mai jucat pentru Senica, Viktoria Plzen și Slovac Liberec.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani, avertisment direct pentru rivale

Albion Rrahmani a transmis un avertisment direct pentru rivale, după ce a marcat în meciul Rapid – Oţelul, scor 2-1, din etapa a 24-a a Ligii 1. Chiar dacă a fost accidentat grav şi a avut nevoie de trei luni pentru a-şi reveni, kosovarul marchează la foc automat.

Rrahmani a înscris cu FCU Craiova şi a repetat performanţa împotriva Oţelului lui Dorinel Munteanu. A ajuns astfel la 8 goluri în 9 meciuri din campionatul României. Le-a transmis fanilor că va da totul pentru a aduce titlul în Giuleşti.

A fost un sentiment frumos, sunt fericit pentru toată lumea. Am făcut o treabă foarte bună. Puntele au rămas aici şi sperăm că vom câştiga şi etapa viitoare.

În această atmosferă, este incredibil să înscrii. Îţi vine să sărbătoreşti cu fanii, nu pot să descriu acest sentiment.

Cred că suntem o echipă foarte bună acum, după transferurile făcute. Eu am jucat cu Krasniqi la Kosovo, sunt fericit că a venit aici. Toţi jucătorii care au venit vor face treabă bună aici. Bineînţeles, este uşor pentru mine să joc cu ei.

Eu le-am promis fanilor noştri că vom da totul şi că ne vom da sufletul pe teren pentru a aduce titlul aici„, a declarat Rrahmani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și