Închide meniul

Un nou transfer anunţat la FCSB: „Ne-am înţeles cu clubul!” Lovitura dată de Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2023, 8:26

Un nou transfer anunţat la FCSB: „Ne-am înţeles cu clubul! Lovitura dată de Gigi Becali

Titular surpriză la FCSB. Are 16 ani şi este noua "perlă" a lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Un nou transfer a fost anunţat la FCSB de agentul de jucători Florin Vulturar. Acesta a spus că a gaspit atacant pentru FCSB, iar jucătorul urmează să semneze în perioada de transferuri din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar, care a devenit „impresarul de casă” de la FCSB, a spus că jucătorul pe care Gigi Becali îl va transfera seamănă cu Arnold Garita, un alt atacant pe care Gigi Becali l-a dorit.

Un nou transfer anunţat la FCSB

„Da, m-am văzut cu reprezentanții clubului din Africa și în mare ne-am înțeles cu clubul. Rămâne ca în perioada de mercato să rezolvăm cu jucătorul.

E un jucător de profilul lui Garita, dar mai tânăr”, a spus Florin Vulturar la digisport.ro.

Şi Gigi Becali a anunţat că „e gata” un nou transfer la FCSB

De altfel, şi Gigi Becali a anunţat că este aproape de a realiza un nou transfer. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că îşi va întări echipa cu un atacant în iarnă, atacant care va veni din Africa de Sud.

Reclamă

Gigi Becali l-a trimis, în urmă cu ceva timp, pe Florin Vulturar în Africa de Sud. Impresarul avea sarcina de a găsi alţi jucători pentru FCSB, în campionatul din care a fost transferat şi Siyanbonga Ngezana.

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Vulturar a găsit atacantul care-i lipseşte FCSB-ului, şi a negociat deja cu acesta. Vârful urmează să vină în Liga 1 în iarnă.

Gigi Becali s-a declarat încântat de următoarea mutare pe care o va face, mai ales că jucătorul este creştin. Acesta a dezvăluit şi că o altă echipă din Liga 1 a fost cu ochii pe atacant. Patronul de la FCSB doreşte ca în acest sezon echipa sa să cucerească eventul.

Reclamă 4 / 0/3

„El e de culoare și e creștin. Are o viteză ca viteza luminii. Ăsta vine în iarnă. L-a vrut și o echipă din România. Vreau să avem două echipe, că jucăm și Cupa. Vreau eventul anul acesta”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a declarat, în nenumărate rânduri în acest sezon, că îşi doreşte un atacant. Vârful care urmează să vină la FCSB îi va face concurenţă lui Andrea Compagno, jucător care a intrat în vizorul patronului, după evoluţiile din această stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și