Închide meniul

„Un tâlhar!” Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo”. Atac fără precedent al „Procurorului”

Alex Masgras Publicat: 29 septembrie 2024, 18:01

Reclamă
„Un tâlhar! Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo. Atac fără precedent al „Procurorului

Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: "Compromite istoria lui Dinamo"

Cornel Dinu şi Andrei Nicolescu / Colaj Hepta & Antena Sport

Andrei Nicolescu a fost făcut praf de Cornel Dinu. Fostul mare jucător şi antrenor de la Dinamo a avut un discurs dur la adresa administratorului special al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda faptului că Dinamo are un început foarte bun de sezon, echipa fiind pe locul 4, cu 17 puncte după 11 meciuri disputate, nu toată lumea din cadrul clubului din Ştefan cel Mare este lăudată pentru parcursul din primele etape.

„Un tâlhar!” Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo”. Atac fără precedent al „Procurorului”

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a fost luat la ţintă de Cornel Dinu. „Procurorul” nu l-a menajat deloc pe oficialul lui Dinamo şi l-a numit „tâlhar”, spunând că acesta compromite istoria echipei:

„Compromite prin prezența lui istoria lui Dinamo. Ideea este că să nu îmi mai pronunți niciodată numele acestui individ.

Compromite istoria, morala din ‘Ștefan cel Mare’. Este un tâlhar care își face mendrele cu Dinamo”, a declarat Cornel Dinu, la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

În ciuda discursului dur la adresa lui Nicolescu, Cornel Dinu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Zeljko Kopic, antrenorul echipei:

„Este un antrenor profesionist, care știe fotbal. Se explică ascensiunea de joc al lui Dinamo. I-am transmis să își caute totuși apărători, nu poți să joci cu Patriche și Licsandru.

Apreciez stăpânirea lui de sine și probabil calitatea antrenamentului și a felului în care se comportă. Are un autocontrol extraordinar.

Reclamă

Este un profesionist, un om care știe fotbal. L-am citit de la venirea lui, mi-a făcut impresie foarte bună. Știe să aducă jucători”, a mai spus Cornel Dinu.

În ultima etapă din Liga 1, Dinamo a remizat pe terenul cleor de la FC Botoşani, după ce a condus cu 2-0. Echipa de pe locul 4 va juca etapa viitoare pe terenul celor de la Farul Constanţa.

Cornel Dinu, una dintre legendele lui Dinamo

Cornel Dinu a scris istorie la Dinamo, fiind singura echipă pentru care a evoluat de-a lungul carierei sale. Acesta a bifat peste 450 de meciuri pentru formaţia din Ştefan cel Mare, reuşind să cucerească şase titluri şi două Cupe ale României.

De asemenea, Cornel Dinu a evoluat şi la Campionatul Mondial din 1970. În total, pentru echipa naţională, Dinu a bifat 75 de meciuri.

Ca antrenor, Cornel Dinu a avut performanţe remarcabile pe banca lui Dinamo. I-a antrenat în patru mandate pe „câini” şi a reuşit să cucerească două titluri şi două Cupe ale României, în Ştefan cel Mare.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:09

LIVE SCOREManchester United – Tottenham 0-3! Echipa lui Ten Hag, umilită pe teren propriu. Atletico – Real Madrid se joacă la 22:00

20:04

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic. Echipele

19:50

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca e ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

19:50

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele de start

19:32

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep! Notele primite de el şi Alex Maxim după înfrângerea cu Eyupspor

19:24

Gică Hagi şi-a luat rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Avertismentul „Regelui”: „O să fie foarte greu”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și