Închide meniul

Un titular de la FCSB, tot mai aproape de un transfer în Premier League! Impresarul a confirmat negocierile

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2024, 12:23

Reclamă
Un titular de la FCSB, tot mai aproape de un transfer în Premier League! Impresarul a confirmat negocierile

Un titular de la FCSB, tot mai aproape de un transfer în Premier League

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Un titular de la FCSB este tot mai aproape de un transfer în Premier League. Impresarul Florin Vulturar a confirmat negocierile în privinţa lui Joyskim Dawa, fundaşul care se poate despărţi de campioni în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Gigi Becali a dezvăluit că a fost contactat pentru transferul lui Joyskim Dawa. Patronul de la FCSB a anunţat că fundaşul central are o clauză de patru milioane de euro.

Un titular de la FCSB, tot mai aproape de un transfer în Premier League

Florin Vulturar a declarat că se poartă discuţii în vederea unui transfer al lui Joyskim Dawa, în perioada de mercato din iarnă. Impresarul, un apropiat al lui Gigi Becali, a anunţat că o formaţie din Premier League îl doreşte pe fundaşul central, însă nu a vrut să ofere numele acesteia.

„Sunt ceva discuții, dar nu pot să spun echipa. Da, e o echipă din Anglia, dar nu pot să vă dau numele. E din Premier League. Doar pentru iarnă se pot face transferuri. În momentul de față sunt discuții pentru un eventual transfer în iarnă. Momentan nu vreau să-l implicăm foarte tare pe jucător”, a declarat Florin Vulturar, conform iamsport.ro.

Recent, şi Gigi Becali a oferit declaraţii despre situaţia lui Joyskim Dawa, dezvăluind ce clauză are fundaşul. Patronul de la FCSB a transmis că ar fi vrut să obţină cinci milioane de euro în schimbul stopperului său.

Reclamă
Reclamă

„M-a sunat un impresar, le-am zis să plătească clauza, am crezut că e cinci, dar e de patru milioane. Nu voiam să-l dau cu patru, dar l-am întrebat pe Vali și atât are clauza. Din Anglia m-au sunat. Mă sună mulți care se dau impresari, ce știu eu. În Anglia sunt mulți români, au prieteni, vor să ciupească și ei ceva”, a transmis şi Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Joyskim Dawa este titular indiscutabil la FCSB. În acest sezon, fundaşul în vârstă de 28 de ani a bifat 18 partide, în toate competiţiile, reuşind să marcheze şi trei goluri, două dintre ele în preliminariile Champions League.

Joyskim Dawa va reveni în echipa de start a FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo

Gigi Becali a dezvăluit echipa de start de la FCSB, pentru derby-ul cu Dinamo, și a anunțat o revenire importantă în primul 11 al roș-albaștrilor. Patronul campioanei a dezvăluit că Siyabonga Ngezana va fi titular în confruntarea de pe Arena Națională.

Reclamă

Siyabonga Ngezana s-a accidentat după ce s-a întors de la echipa națională, luna trecută, și a ratat ultimele șase partide ale FCSB-ului. Fundașul central s-a recuperat și va face pereche în centrul defensivei cu Joyskim Dawa, cel care a fost suspendat în ultimul meci de campionat.

Gigi Becali a dezvăluit ce jucători vor fi titularizați în meciul cu „câinii”. Patronul campioanei a transmis că în atac, va miza pe Daniel Bîrligea, David Miculescu și Octavian Popescu, iar la mijloc vor fi titulari Alexandru Băluță, Adrian Șut și Darius Olaru.

„E un antrenor extraordinar, îți dai seama de asta după cum joacă echipa (n.r. Zeljko Kopic). Nu au cine știe ce jucători, dar echipa pasează. Nu aveau finalizare, dar acum vine Abdallah. Pasează foarte bine, asta înseamnă știința antrenorului. Au jucători valoroși, Politic și Abdallah. Ceilalți ascultă antrenorul.

Să-l vedem pe George (n.r. Octavian Popescu) cu Dinamo, îl las tot meciul, îl schimb în minutul 70, a zis că vrea să joace mai mult. Cu Dinamo o să joace Crețu, ambele pantere, Radunovic. Șut cu Băluță și cu Olaru, și Bîrligea, George și cu David Miculescu. E meci de luptă, Ștefănescu începe să crească, să-și recapete valoarea încet-încet. Ștefănescu va juca în Scoția (n.r. cu Rangers)”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și