Închide meniul

Unde ar putea ajunge cei 4 fotbalişti pe care Gigi Becali vrea să îi dea afară de la FCSB: „O să tragă la titlu”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 8:27

Reclamă
Unde ar putea ajunge cei 4 fotbalişti pe care Gigi Becali vrea să îi dea afară de la FCSB: „O să tragă la titlu

Unde ar putea ajunge cei 4 fotbalişti pe care Gigi Becali vrea să îi dea afară de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Hepta

Dumitru Dragomir a spus unde ar putea ajunge cei 4 fotbalişti pe care Gigi Becali vrea să îi dea afară de la FCSB. „Oracolul din Bălceşti” vrea să îi propună la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul şef de la LPF e convins că FC Voluntari se va bate la titlu sezonul următor cu aceşti jucători.

Unde ar putea ajunge cei 4 fotbalişti pe care Gigi Becali vrea să îi dea afară de la FCSB

O să vorbesc cu ăștia de la Voluntari, cu Dan președintele, să le facă o propunere să-i aducă pe toți patru. Fac pariu pe cât vrei că la anul Voluntariul se bat la titlu.

Trag la titlu la anul, la Voluntari. Îl sun pe Dan Leasă sau pe Nețoiu, că ei îs ăia care dictează, să vorbească cu primarul, să-i ia el imediat de la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Vor pleca trei jucători. Sunt doi pe care i-am luat acum… Sunt un idiot că nu-mi dau seama că dacă e prost și nu-l vrea nimeni, cum să joace la mine? Rotariu, Ganea, Compagno, Crețu, al patrulea. Nu contează Crețu, nu poți să-i pui în cârcă lui Crețu.

Reclamă

Băi, Rotariule, dacă ești atacant… Era mingea la el, du-te, bă, că ești tânăr… Pac, în spate la fundașul central. Urci cu mingea în dinți, cum s-o dai la fundaș? Ai ceva la cap?”, a spus ieri Gigi Becali.

Gigi Becali a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care ar fi semnat deja cu FCSB

Gigi Becali ia cu asalt titlul şi a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului nu a mai stat pe gânduri şi ar fi semnat deja cu un fundaş dreapta de 23 de ani. Nana Antwi este jucătorul care ar urma să joace la vicecampioana României.

Potrivit fanatik.ro, fundaşul ghanez a bătut palma cu Gigi Becali şi urmează să fie anunţat oficial la FCSB pe 1 ianuarie. Jucătorul este legitimat în prezent la FC Urartu şi s-a remarcat chiar împotriva Farului lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Ghanezul a jucat împotriva campioanei României în al doilea tur preliminar al UEFA Conference League. Antwi chiar a şi marcat în returul din Armenia şi i-a atras atenţia „Regelui” Hagi. Gigi Becali i l-a „suflat” naşului său.

Nana Antwi mai avea contract cu armenii până în vara anului viitor. Are o cotă de piaţă de 250.000 de euro. Gigi Becali îl descrisese a avea „viteza luminii”.

„Are viteză, e ca viteza luminii”

E de culoare și este și creștin. Nu vreau să-ți spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeți, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut și se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun”, declarase Gigi Becali în luna octombrie.

Antwi a mai jucat de lungul carierei pentru Young Wise FC, Lori Vanadzor, Lille B şi FC Urartu. În acest sezon a jucat în 21 partide din toate competiţiile şi are 2 goluri şi 3 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și