Închide meniul

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 17:48

Reclamă
Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii!

Mihai Rotaru / Hepta

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Este vorba despre Luis Paradela, internațional columbian, care vine de la Saprissa, din prima ligă din Costa Rica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii!

Noul jucător al lui Mihai Rotaru are 37 de selecții la echipa națională a Cubei, în care a marcat 9 goluri. În cariera sa a mai fost legitimat la: Matanzas, U San Carlos, Reno FC, Jocoro, Chalatenango și Santos FC (din Costa Rica).

„Suntem încântați să vă anunțăm cea de-a patra noutate din echipa Științei. Luis Paradela vine din postura de titular și se află într-o ascensiune impresionantă.

În sezonul recent încheiat, Paradela a început ca titular în peste 70% din meciuri, având 22 de partide în primul 11, înscriind 8 goluri și oferind 3 pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

Caracteristicile sale remarcabile includ:

Cu astfel de atuuri, ne așteptăm ca Luis Paradela să aducă un plus de valoare echipei noastre și să contribuie activ la obiectivul pe care îl visam cu toții.

Hai Știința! Împreună pentru un sezon 2024-2025 de neuitat!”, au anunțat oficialii Universității, pe rețelele de socializare.

Reclamă

Mihai Rotaru a transferat și un jucător japonez

Takuto Oshima a semnat cu formaţia din Bănie. Costel Gâlcă a insistat pentru mutarea mijlocaşului japonez.

Până la prezentarea lui Takuto Oshima, Universitatea Craiova a mai oficializat transferurile lui Silviu Lung Jr şi Carlos Mora.

Universitatea Craiova a anunţat transferul lui Tajuto Oshima pe conturile oficiale ale clubului, menţionând faptul că mutarea s-a realizat, după cerinţa lui Costel Gâlcă. Antrenorul l-a observat deja pe mijlocaşul japonez în Polonia, pe vremea când o antrena pe Radomiak.

„Suntem entuziasmați să anunțăm cel de-al treilea transfer important al Universității Craiova pentru acest sezon!

La solicitarea managerului general, Constantin Gâlcă, care îl cunoaște bine și are mare încredere în el, Universitatea Craiova l-a transferat pe Takuto Oshima.

Jakuto Oshima este un mijlocaș defensiv de 26 de ani, foarte apreciat pentru atitudinea sa extraordinară, având următoarele caracteristici:

  • Viziune excelentă asupra jocului – Este capabil să anticipeze mișcările adversarilor și să intercepteze mingea eficient.
  • Distribuția precisă a mingii – Are o abilitate deosebită în a pasa mingea cu precizie.Rezistență fizică și disciplină tactică – Poate să joace constant la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului.
  • Excelență tehnică: Cu un excelent simț și control al mingii, Oshima este așteptat să fie un jucător pivot în orchestrarea jocurilor noastre ofensive.

Este așadar o nouă piesă importantă a puzlle-ului din noua eră sportivă a Științei. Mult succes, Takuto Oshima! Hai Știința! Împreună, reînviem spiritul Campioanei unei mari iubiri!”, a anunţat Universitatea Craiova, pe Facebook.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și