Închide meniul

Universitatea Craiova arbitrează lupta la titlu dintre CFR şi FCSB! Anunţul lui Sorin Cârţu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2022, 11:04

Universitatea Craiova arbitrează lupta la titlu dintre CFR şi FCSB! Anunţul lui Sorin Cârţu

Sorin Cârţu nici nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe de presă/ Profimediaimages

Universitatea Craiova arbitrează lupta la titlu dintre CFR şi FCSB. Oltenii au pierdut duelul cu roş-albaştrii, dar, dacă se vor impune la Cluj, vor schimba calculele pentru câştigătoarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă FCSB bate Voluntariul, iar oltenii bat în Gruia, atunci echipa lui Gigi Becali poate pune mâna pe titlu chiar şi cu un egal, în duelul care se va disputa la Buzău. Rămâne de văzut dacă Laurenţiu Reghecampf va folosi cea mai bună echipă, ţinând cont că a rămas fără obiective, în acest final de stagiune.

Universitatea Craiova arbitrează lupta la titlu dintre CFR şi FCSB

Ce interes ar fi să nu mai joace? Nu ai pentru ce să-i menajezi. E decizia lui Reghecampf, vorbiţi cu el. Raţional e să îi batem pe CFR. Noi nu o să cădem bine, în orice poziţie am fi.

FCSB dacă vrea să fie campioană dacă îşi rezolvă singură problemele. Pe noi chiar nu ne interesează. La fel e şi la CFR, şi-au rezolvat singuri problemele şi au luat campionatul în ultimii 4 ani„, a spus Sorin Cârţu, la Pro Arena.

EXCLUSIV | Ioan Andone e categoric în privința luptei la titlu

Ioan Andone a analizat lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Chiar dacă gruparea roș-albastră se află la două puncte în spatele ardelenilor, ”Fălcosul” este de părere că echipa lui Toni Petrea poate sparge gheața după 7 ani de așteptare.

Reclamă

FCSB va juca cu FC Voluntari și este obligată să câștige pentru a juca derby-ul cu CFR Cluj cu titlul pe masă. De cealalată parte, CFR Cluj va juca cu universitatea Craiovam echipă ce şi-a ratat toate obiectivele din acest sezon. Ioan Andone este de părere că echipa lui Dan Petrescu resimte oboseala, iar ”perlele” lui Gigi Becali pot profita.

”În teorie, dacă te uiți, FCSB are mai multe șanse. Dacă câștigă tot, e campioană, e clar. Au prins încredere, au moral extraordinar, nu mai fac greșeli în apărare. Nu ai cum să joci perfect, că echipa adversă să n-aibă o ocazie. Dar, cu puțină șansă cum au avut, eu spun că ei pot să câștige toate meciurile, să știi. Joacă de mult timp împreună, nu câștigă campionatul de 5 ani, de mai mulți ani, 7 ani. 

Pentru CFR e oboseală de sfârșit de campionat, au avut avansul ăla în care erai foarte liniștit. Doua înfrângeri te-au adus să îți iei bătaie și acum lucrurile nu-ți mai merg la fel. E presiunea foarte mare. Politica lor e performanță în Europa, că să aducă banii. Ei nu au un lot făcut cum e FCSB-ul sau Craiova în care să zici au jucători de vânzare. 

Reclamă 4 / 0/3

CFR-ul îl are are pe Petrila care e un jucător extraordinar și poate să ajungă o certitudine. E presiunea mare pe CFR să câștige. În istoria fotbalului românesc nu știu dacă au mai fost echipe care să câștige cinci campionate consecutive. E un lot mai îmbătrânit. Au un antrenor cu mare experiență, Dan, ăsta e un atuu al lor. Au jucători cu mare experiență care se pot mobiliza la meciurile cheie să scoată tot”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Universitatea Craiova arbitrează lupta la titlu dintre CFR şi FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și