Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1! Koljic şi Cvek au marcat golurile remizei din Bănie! Dan Petrescu a ratat şansa de a-l egala pe Gică Hagi în clasament

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 22:55

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1! Koljic şi Cvek au marcat golurile remizei din Bănie! Dan Petrescu a ratat şansa de a-l egala pe Gică Hagi în clasament

Universitatea Craiova - CFR Cluj, LIVE TEXT de la 21:00

Universitatea Craiova - CFR Cluj / Profimedia

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1! Meciul din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Cvek şi Koljic au marcat golurile remizei de pe „Ion Oblemenco”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a egala liderul Ligii 1, Farul. Clujenii au acumulat 34 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova a depăşit-o pe Rapid, acumulând 29 de puncte.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Prima repriză a fost lipsită de ocazii notabile. În partea a doua a meciului, Cvek a deschis scorul în minutul 69. Mijlocaşul a înscris cu o lovitură de cap perfectă, din centrarea lui Cristi Manea.

La trei minute distanţă după golul lui Cvek, Koljic a reuşit să egaleze, după ce a scăpat singurl cu portarul clujenilor.

Spre finalul meciului, oltenii s-au aruncat în atac. Zajkov a avut o ocazie colosală de a-şi duce ehipa în avantaj, însă şutul său puternic a fost respins in extremis de Scuffet. Ulterior, în minutele de prelugire, Raul Silva a şutat în bară.

Reclamă

Cum arată clasamentul din play-off:

  1. Farul 36 p.
  2. CFR Cluj 34 p.
  3. FCSB 30 p.
  4. Universitatea Craiova 29 p.
  5. Rapid 28 p.
  6. Sepsi 21 p.

Final! Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1! Clujenii au ratat şansa de a egala liderul Farul! De cealaltă parte, oltenii au depăşit-o pe Rapid în clasamentul Ligii 1.

Min. 90+2: Ocazie Universitatea Craiova! Raul Silva a trimis în bara porţii lui Scuffet, cu o execuţie din voleu!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 81: Ndong a fost faultat în careu de Petrila! Au fost circumstanţe de penalty, însă Istvan Kovacs a ales să lase jocul să continue.

Faultul comis de Petrila la Ndong, în minutul 81 al duelului dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj/ Captură Orange Sport
Faultul comis de Petrila la Ndong, în minutul 81 al duelului dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj/ Captură Orange Sport

Min. 72: Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1! Koljic a reuşit să egaleze pe „Ion Oblemenco”! Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la marginea terenului, după reuşita jucătorului oltean.

Min. 69: Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1! Cvek a deschis scorul în duelul din Bănie! Mijlocaşul lui Dan Petrescu a marcat cu o lovitură de cap imparabilă!

Min. 55: Ocazie pentru Universitatea Craiova. Markovic a şutat din centrul careului, iar mingea l-a lovit în mână pe Yuri. Fundaşul lui CFR Cluj avea braţul lipit de corp şi arbitrul a lăsat jocul să continue. Degeaba au protestat fotbaliştii lui Neagoe.

Min. 37: Eugen Neagoe este nevoit să mai facă o schimbare! S-a „rupt” şi Baiaram. Pe teren şi-a făcut apariţia Roguljic

Min. 25: Cîmpanu a fost aproape de a deschide scorul imediat după ce a intrat! A şutat din interiorul careului, dar mingea a fost deviată în corner de un adversar.

Min. 23: Işfan s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Cîmpanu

Reclamă

Min. 1: Începe meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj!

Universitatea Craiova – CFR Cluj, echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, A. Ivan – Markovic

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Maglica, Birligea

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Suntem conştienţi!”

Se ştie motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul campioanei României i-a lăudat pe olteni înaintea disputei din Bănie. Este în faţa meciului 700 ca antrenor în aproape 20 de ani de carieră.

Dan Petrescu e sigur că viitorii adversari sunt avantajaţi de faptul că nu au avut niciun jucător convocat la naţionala de seniori a României pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus. „Bursucul” a lansat un avertisment în vestiar şi a lăudat nu mai puţin de opt fotbalişti ai Universităţii Craiova.

”Craiova a avut ceva jucători la loturile naţionale, nu aşa de mulţi ca noi, şi cred că a avut mai mult timp să pregătească meciul de duminică. Ei acasă au pierdut doar două meciuri în acest sezon, unul cu FCU Craiova şi unul cu Rapid.

Aşa că suntem conştienţi de dificultatea şi de importanţa meciului. Ivan este golgheterul echipei în ultimii ani, nu numai anul acesta. De fapt, cel mai bun jucător al Craiovei în ultimii ani a fost Ivan.

Este şi într-o formă foarte bună. Aşadar e clar că e cel mai important jucător al lor, însă la Craiova mai sunt vreo şapte-opt jucători de mare nivel. Trebuie să fim atenţi la ei, la Baiaram, la Markovic, la Koljic, la Işfan, la Cîmpanu… şi mulţi alţii, au foarte mulţi jucători buni de atac.

În plus, cei doi închizători, Mateiu şi Screciu, sunt într-o formă excelentă şi aduc echilibru. De aia în ultimul timp Craiova a avut rezultate pozitive”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj nu a mai câştigat din 2021 în deplasare cu Universitatea Craiova. Ardelenii au suferit de atunci trei înfrângeri şi au terminat la egalitate o partidă. În luna februarie, Andrei Ivan a reuşit „dubla” în returul sezonului regulat.

Echipa lui Dan Petrescu ocupă locul secund în Liga 1, după prima etapă din play-off. Are cu 5 puncte mai mult decât Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și