Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0 | Oltenii, mesaj războinic pentru rivala FCSB! + Nicuşor Bancu, declaraţia serii: „Jucăm fotbal pentru bani!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 aprilie 2022, 22:32

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0 | Oltenii, mesaj războinic pentru rivala FCSB! + Nicuşor Bancu, declaraţia serii: „Jucăm fotbal pentru bani!

Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-0

Universitatea Craiova, bucurie după gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova – FC Voluntari s-a terminat 1-0, iar oltenii au avut un mesaj războinic pentru rivala FCSB. În următoarea etapă, echipa lui Laurenţiu Reghecampf are derby cu gruparea roş-albastră, iar „juveţii” vor să câştige, la fel cum au făcut-o şi în tur, 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Baiaram a decis duelul cu FC Voluntari cu reuşita din minutul 7. Tânărul fotbalist se gândeşte deja la derby-ul cu FCSB.

Ştefan Baiaram, mesaj războinic pentru rivala FCSB

„Nu este important că am înscris eu. Cele trei puncte contează. Ei sunt o echipă foarte bună. Obiectivul a fost să câştigăm, nu să dăm multe goluri. Ne antrenăm foarte bine, atât în apărare, dar şi în atac. Nu ne gândim la titlu, vom vedea la final.

Dacă continuăm aşa, o să fie bine pentru noi. Avem jucători cu experienţă. O să facem o figură frumoasă. Va fi un duel foarte disputat. Este o rivalitate foarte mare în oraş. Sperăm să-i batem. Doar alături de fani putem să câştigăm”, a declarat Ştefan Baiaram.

Nicuşor Bancu, declaraţia serii

La final, Nicuşor Bancu a oferit o reacţie sinceră. Căpitanul oltenilor a vorbit despre lupta la titlu, dar şi despre motivaţia pe care o are. „Cele trei puncte sunt importante. Şi-a făcut treaba destul de bine. A făcut-o foarte bine şi vom vedea pentru meciul următor. Suntem o familie şi se vede asta pe teren. Sper să fie stadionul plin cu FCSB şi să câştigăm. Nu ne gândim la titlu. Noi vrem să jucăm fotbal. De asta jucăm fotbal, ca să câştigăm bani”, a spus căpitanul Nicuşor Bancu.

Reclamă

Despre lupta la titlu a vorbit şi experimentatul Valerică Găman. „La vârsta mea nu cred că trebuie să mă mai motiveze. Există un respect reciproc. Ei trebuie să fie rpegătiţi pentru că sunt jucători profesionişti. Avem a treia şansă la titlu. Dacă era una, probabil era altceva. Jucăm pentru noi, pentru suporteri şi pentru familii. Stadionul va fi 100% plin în etapa următoare. Astea sunt meciurile cu adevărat tari”, a transmis şi Valerică Găman.

Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0

Universitatea Craiova – FC Voluntari a fost capul de afiş al zilei din Liga 1. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf le suflă în ceafă rivalelor CFR Cluj şi FCSB, după ce au obţinut un succes la limită, scor 1-0. Alb-albaştrii au urcat la doar un punct de gruparea roş-albastră şi la trei de campioana României.

Universitatea Craiova şi-a luat revanşa împotriva celor de la FC Voluntari, singura echipă care a reușit să-i învingă pe elevii lui Laurențiu Reghecampf în acest play-off. Ştefan Baiaram a decis duelul de pe „Ion Oblemenco”, în minutul 7.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul în play-off:

CFR Cluj 48 de puncte
FCSB 46 de puncte
Universitatea Craiova 45 de puncte

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și