Închide meniul

Universitatea Craiova, ofertă impresionantă pentru Ștefan Baiaram, de la Fiorentina! Italienii pun pe masă 5 milioane de euro

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 16:28

Universitatea Craiova, ofertă impresionantă pentru Ștefan Baiaram, de la Fiorentina! Italienii pun pe masă 5 milioane de euro

Ștefan Baiaram este dorit de Fiorentina

Ştefan Baiaram este atacantul de la Universitatea Craiova / Hepta

  • Universitatea Craiova, ofertă de 5 milioane de euro pentru Ștefan Baiaram, de la Fiorentina
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Universitatea Craiova a primit o ofertă impresionantă pentru Ștefan Baiaram, de la Fiorentina. Italienii sunt dispuși să plătească 5 milioane de euro pentru „perla” de 19 ani a oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Baiaram a avut evoluții excelente în tricoul celor de la Universitatea Craiova, care l-au propulsat în atenția echipelor din străinătate.

Universitatea Craiova, ofertă de 5 milioane de euro pentru Ștefan Baiaram, de la Fiorentina

Potrivit Fanatik, Fiorentina este dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru atacantul crescut la academia formației din Bănie. Italienii își doresc să-l transfere pe Baiaram încă din această vară.

Reclamă

Ștefan Baiaram a impresionat la Universitatea Craiova, după ce a fost promovat la prima echipă, în 2019. În ultimele 3 sezoane la formația olteană, atacantul de bandă stânga a adunat 83 de apariții, reușind să marcheze 10 goluri și să ofere 4 assist-uri.

În stagiunea curentă din Liga 1, „perla” lui Laurențiu Reghecampf a înscris 7 goluri în 33 de partide. 750.000 de euro este cota de piață a tânărului jucător, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Universitatea Craiova vinde la „foc automat” în Serie A

Așadar, Craiova este aproape să mai vândă un jucător în campionatul Italiei, la doi ani după ce Valentin Mihăilă a plecat la Parma, în schimbul a 9,1 milioane de euro.

La ora actuală, Fiorentina se află pe locul 7 în Serie A, ultimul care asigură calificarea într-o cupă europeană – preliminariile Conference League. Cu două etape rămâse până la finalul sezonului, echipa pregătită de Vincenzo Italiano se află la egalitate de puncte cu vecinele de clasament, AS Roma și Atalanta. Fiorentina va mai juca în acest sezon cu Sampdoria (deplasare) și Juventus (acasă).

Între timp, situația Universității Craiova s-a simplificat radical în Liga 1. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au ieșit matematic din cursa pentru titlu și vor încheia stagiunea pe locul al treilea. Pentru formația din Bănie, singurul obiectiv rămâne câștigarea Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

În manșa tur din semifinale, Craiova a fost învinsă de Sepsi, scor 1-2. Returul se va disputa joi, de la ora 19.30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Micii tricolori sunt încărcaţi cu energia calificării
Suporter.as.ro • 22 mart., 10:57
Micii tricolori sunt încărcaţi cu energia calificării! Vor să calce pe urmele idolilor şi să se califice la EURO
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”