Închide meniul

Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Oltenii au câștigat clar derby-ul din Bănie! O nouă înfrângere pentru elevii lui Adi Mutu

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 22:58

Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Oltenii au câștigat clar derby-ul din Bănie! O nouă înfrângere pentru elevii lui Adi Mutu

Universitatea Craiova - Rapid 3-1

Jucătorii Craiovei / Profimedia

Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Oltenii au câștigat derby-ul din Bănie! O nouă înfrângere pentru elevii lui Adi Mutu. Rapid a rămas în 10 oameni după numai 14 minute, după ce Valentin Costache a fost eliminat. Chiar și așa, giuleștenii au deschis scorul prin Dugandzic, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au revenit însă, au pus presiune și au câștigat meciul prin golurile înscrise de Cîmpanu, Markovici și Roguljic. Grație acestui rezultat, elevii lui Eugen Neagoe ajung la 32 de puncte și se apropie de FCSB. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe 5, cu numai 28 de puncte.

Universitatea Craiova – Rapid 3-1, LIVE TEXT

Min. 90+1: Universitatea Craiova – Rapid 3-1! Ante Roguljić își trece și el numele pe lista marcatorilor.

Min. 82: Universitatea Craiova – Rapid 2-1! Jovan Markovici îi aduce în avantaj pe olteni!

Min. 38: Universitatea Craiova – Rapid 1-1! George Cîmpanu înscrie cu o execuție superbă de la distanță!

Reclamă

Min. 30: Universitatea Craiova – Rapid 0-1! Marko Dugandzic deschide scorul din penalty!

Min. 14: Valentin Costache este eliminat!

Min. 11: Ocazie Universitatea Craiova! Baiaram ratează prima șansă importantă pentru olteni.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Universitatea Craiova – Rapid, echipele de start:

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong – Crețu, Mateiu – Cîmpanu, Baiaram, Ivan – Koljic
Rezerve: Lazar, Căpățînă, Badelj, Găman, Screciu, Sala, Roguljic, Rivaldinho, Markovic
Antrenor: Eugen Neagoe

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Crepulja, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia, Bamgboye, Ignat, Iacob, Fl. Ștefan, Papeau, Emmers, Ioniță, Ongenda
Antrenor: Adrian Mutu

Victor Angelescu, avertisment pentru jucătorii de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova: „Trebuie să fie foarte atenți!”

Victor Angelescu le-a transmis un avertisment jucătorilor de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova, din a patra rundă de play-off. Acționarul din Giulești susține că fotbaliștii trebuie să fie atenți la modul în care abordează partidele, fiind extrem de nemulțumit de jocul arătat în înfrângerea cu Sepsi, din ultima rundă.

Rapid a ajuns la cinci meciuri fără victorie în Liga 1. În următoarea partidă, giuleștenii se vor deplasa în Bănie, pentru duelul cu Universitatea Craiova, meci care va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Victor Angelescu a dat de înțeles că mulți jucători de la Rapid vor pleca, în cazul în care echipa nu-și va atinge obiectivul stabilit. De asemenea, acționarul din Giulești le-a dat un ultimatum fotbaliștilor, și susține că trebuie să demonstreze că merită să rămână.

Reclamă

„Am făcut meciuri foarte bune înainte de meciul cu Sepsi. Cu CFR trebuia să câștigăm. Avem o problemă, când jucăm bine și trebuie să câștigăm nu câștigăm, iar când jucăm prost pierdem sigur. Ultimul meci a fost execrabil, unul dintre cele mai slabe meciuri. Nu pot să le găsesc nicio scuză, nici jucătorilor, nici staff-ului.

Sperăm să ne revenim. Așa, per total, în aceste cinci meciuri, am arătat bine, dar nu am luat prea multe puncte, din păcate.

Mai mult ca sigur, în privința jucătorilor trebuie să ne decidem cu cine vom ataca următorul sezon. Acum au oportunitatea să demonstreze că merită să rămână.

Legat de staff, avem încredere în antrenor, care are un contract pe termen lung. Suntem mulțumiți de ceea ce a arătat și nu se pune problema unei schimbări de antrenor.

Jucătorii trebuie să fie foarte atenți, pentru că la anul avem alte obiective și trebuie să vedem cu cine putem să le atacăm. Avem un obiectiv să jucăm în cupele europene, încă se mai poate realiza. Dar mai mult vrem să arătăm un fotbal frumos”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și