Închide meniul

Universitatea Craiova – UTA 2-1. Oltenii au întors scorul și au trecut peste Rapid în clasament. Elvir Koljic a adus victoria

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2023, 22:15

Universitatea Craiova – UTA 2-1. Oltenii au întors scorul și au trecut peste Rapid în clasament. Elvir Koljic a adus victoria

Universitatea Craiova UTA, LIVE TEXT

Jucătorii Universităţii Craiova sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

Universitatea Craiova – UTA, duelul din etapa cu numărul 30 din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au fost conduși, dar au întors soarta meciului și au urcat pe locul 4 în clasament, peste Rapid și la egalitate de puncte cu FCSB, 54.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obținut a treia victorie consecutivă în Liga 1, în ceea ce reprezintă repetiția finală de dinaintea play-off-ului.

Universitatea Craiova – UTA 2-1, LIVE TEXT

Min 65: Universitatea Craiova – UTA 2-1! Elvir Koljic a înscris din pasa lui Alexandru Cretu.

Min 52. Universitatea Craiova – UTA 1-1! Jovan Markovic restabilește egalitatea, cu un șut deviat de la marginea careului.

Min. 39: Universitatea Craiova – UTA 0-1! Idriz Batha a deschis scorul cu o lovitură frumoasă de cap.

Reclamă

Min. 14: Baiaram ratează o ocazie importantă!

Min. 1: A început meciul!

Universitatea Craiova – UTA, echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

CSU Craiova: L. Popescu – Vătăjelu, Zajkov, Raul Silva, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, A. Ivan – J. Markovic

UTA: Kucher – Abeid, Erico, Benga, Roger – R. Pop, Idriz Batha, Cascini, Willie Barbosa – Postolachi, Milosevic

Știrea inițială

Universitatea Craiova a obținut două victorii cruciale, în ultimele două runde de Liga 1. Oltenii au învins-o la limită pe Petrolul, în ultima etapă, scor 1-0. Andrei Ivan a marcat golul victoriei, atacantul din Bănie traversând o formă de vis în acest an.

De cealaltă parte, și UTA are un moral bun înaintea confruntării de pe „Ion Oblemenco”. Trupa lui Laszlo Balint a învins-o fără drept de apel pe FCSB, scor 3-1, în etapa precedentă.

În meciul tur, Universitatea Craiova s-a impus la limită la Arad, scor 2-1.

Echipele probabile:

Reclamă

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Vătăjelu – A. Crețu, Screciu – Ișfan, Baiaram, A. Ivan – Koljic
REZERVE: Lazar, Mitrea, Câmpanu, Mateiu, Rivaldinho, Markovici, Roguljic, Găman, D. Sala
ABSENȚI: Badelj (accidentat), Bancu, Căpățână (în recuperare), Ndong (incert)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

UTA: Kucher – Abeid, Chindriș, Erico, Roger – P. Anton, Batha – M. Pop, Willie, Otele – Milosevic
REZERVE: Dr. Balauru, Dobrescu, Cascini, Postolachi, Pașcalău, Keșeru, Stahl, Isac, Marrone
ABSENȚI: Vukcevic, R. Benzar, Benga (accidentați), Ubbink (suspendat)
ANTRENOR: Laszlo Balint

Ce a declarat Eugen Neagoe înainte de meci

Eugen Neagoe a prefațat duelul dintre Universitatea Craiova și UTA. Antrenorul din Bănie susține că își dorește victoria în duelul cu arădenii, pentru a încheia sezonul regulat cu un moral bun.

„Ne dorim să facem un joc frumos, dar, în primul rând, ne gândim la cele trei puncte. Cu ele, am urca măcar pentru o zi pe locul trei, sperăm să rămânem acolo, dar nu depinde numai de noi. Băieţii sunt concentraţi, s-au antrenat bine.

Am văzut cum s-a prezentat UTA la ultimul joc, au făcut o partidă bună, au marcat trei goluri şi au câştigat după mult timp. Nu s-a văzut că le-au lipsit jucători, au avut agresivitate. UTA ar trebui să fie mai sus în clasament, după lot, dar greşelile pe care le-au făcut i-au adus în lupta la retrogradare. Şi la CFR Cluj au făcut o repriză bună, puteau scoate un egal. Suntem atenţi, ne-am interesat despre cei de la UTA, Benga şi Otele probabil vor face parte din lot, trebuie să ne luăm toate măsurile, analizăm.

Nu ştiu dacă e dorinţă de revanşă pentru Laszlo Balint, pentru că întotdeauna îţi doreşti să câştigi, ca antrenor. Îmi doresc în primul rând să câştigăm cu UTA, nu m-am gândit la play-off, pentru că îi vom întâlni pe toţi”, a declarat Eugen Neagoe, în conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și