Închide meniul

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu! Clubul deţine doar 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2022, 18:25 / Actualizat: 30 iulie 2022, 0:04

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu! Clubul deţine doar 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului

David Miculescu este aproape de a semna cu FCSB

David Miculescu, în timpul unui meci / Hepta

  • UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu
  • Anunţul făcut de unul dintre finanţatorii Alexandru Meszar

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu (21 de ani). Anunţul a fost făcut de Alexandru Meszar, unul dintre finanţatorii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA deţine doar 60 la sută din drepturile federative pentru David Miculescu. Iar Becali a făcut o ofertă de un milion de euro pentru acest procent. Suma a fost acceptată de clubul arădean. Mai rămâne ca Gigi Becali să se înţeleagă şi pentru celelalte 40 de procente.

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu

Miculescu e deținut în coproprietate de UTA, 60%, și de terți, 40%. În ce privește procentul clubului, UTA e de acord ca acele 60 de procente să însemne minimum un milion de euro, adică exact oferta făcută acum de domnul Becali. Din punctul nostru de vedere, este OK! Mai departe, nu știm ce se întâmplă cu restul de 40%, de care depinde finalizarea tranzacției”, a spus Alexandru Meszar pentru playsport.ro.

Reclamă

Conform sursei citate, celelalte 40 de procente aparţin unei firme deţinute de impresarul Cătălin Sărmășan.

Gigi Becali a promis că David Miculescu va fi titular la FCSB

Imediat după ce FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League, Gigi Becali a anunţat că va face câteva transferuri. David Miculescu este principala ţintă a patronului FCSB.

Reclamă

Becali i-a promis lui Miculescu că va fi titular la FCSB, chiar de la primul meci. UTA a anunţat că jucătorul ar avea o clauză de 1.700.000 de euro.

Din 1 milion 700 de mii de euro scade un milion. Am ridicat de la 500.000 la 700.000. În seara asta m-am hotărât. O să vedem. Acum cheia este la tatăl copilului. Joacă şi în cupele europene, titular din prima, joi îl vedem la televizor”, spunea Gigi Becali la digisport.ro.

David Miculescu a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să înscriu două goluri. Mai ales că am reușit să câștigăm astăzi. Rămăsesem datori față de fani, după înfrângerea cu FC Argeș. N-a fost bine în prima etapă, ne-am uitat la meci, l-am analizat.

NȘtiu că perioada de transferuri nu este gata, dar nu pot să mă gândesc la un transfer. A început campionatul, mă gândesc numai la UTA. Vreau să-i ajut, să câștigăm, să urcăm în clasament, să înscriu goluri. Ce va fi vom vedea! Nu vreau să mă autoevaluez, ei știu, ei cer (n.r. – despre cota lui de piață). Este prea devreme, dar ăsta e obiectivul (n.r. – despre playoff). Acum ne gândim doar la meciul cu Voluntari și vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus David Miculescu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”