Închide meniul

UTA Arad – CS Mioveni 1-0. Arădenii au scăpat matematic de baraj!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 mai 2022, 17:26

UTA Arad – CS Mioveni 1-0. Arădenii au scăpat matematic de baraj!

UTA Arad a scăpat matematic de baraj

UTA Arad, echipa antrenată de Ionuț Badea / CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

UTA Arad – CS Mioveni 1-0. Formația arădeană s-a salvat matematic de la barajul de menținere/retrogradare, după victoria de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA poate răsufla ușurată. Arădenii au învins CS Mioveni, scor 1-0, și au scăpat de orice emoție legată de baraj. Modestas Vorobjovas a marcat golul victoriei în minutul 27.

UTA Arad – CS Mioveni 1-0. Trupa arădeană a scăpat matematic de baraj

Trupa lui Ionuț Badea a reușit să marcheze în minutul 3, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. UTA a ratat și un penalty în debutul meciului, prin Idriz Batha.

După victoria de CS Mioveni, UTA a urcat pe locul 10, cu 32 de puncte. De cealaltă parte, argeșenii rămân pe 12, la 5 puncte deasupra liniei roșii.

4 victorii și 4 înfrângeri a înregistrat echipa lui Ionuț Badea în play-out.

Reclamă

„Era important să oferim suporterilor noștri minunați o victorie, mă bucur că asta s-a întâmplat. Echipa a funcționat bine, ca și consistență de joc.

Puteam poate să închidem mai devreme jocul, dar e destul de greu să joci contra unei echipe care se închide atât de bine și îi felicit, pentru că Pelici a făcut maxim din ce putea să facă cu individualitățile pe care le are la dispoziție.

Am dat, împreună cu jucătorii, valoare muncii pe care o facem de când am venit aici”, a spus Ionuț Badea, după UTA – CS Mioveni 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu a semnat prelungirea contractului cu UTA Arad

Miculescu a fost urmărit intens de FCSB în ultimele luni. Gigi Becali chiar i-a făcut o ofertă, dar conducerea de la UTA a considerat că suma este prea mică. Și Rapid și-ar fi exprimat interesul față de internaționalul român de tineret. În cele din urmă, David Miculescu a decis să își continue aventura la UTA.

„David Miculescu rămâne jucătorul UTA-ei până în 2024!

Cel mai bun marcator al echipei din acest sezon a semnat astăzi un nou contract cu clubul nostru pe o perioadă de încă două sezoane.”, a anunțat UTA Arad, pe site-ul oficial al clubului.

David Miculescu a crescut la academia celor de la UTA Arad, iar în 2018 a fost promovat la prima echipă. Recent, Gigi Becali a înaintat o ofertă de 500.000 de euro pentru transferul lui Miculescu la FCSB, dar oficialii de la UTA au refuzat, solicitând o sumă de două ori mai mare.

Miculescu s-a aflat pe radarul lui Sassuolo, Orlando City și FC Charlotte, dar nu s-a simțit pregătit să facă pasul în străinătate.

În prezent, Miculescu este cotat la 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și