Închide meniul

UTA – FCU Craiova 3-2! Meci nebun la Arad! Echipa lui Mircea Rednic a urcat pe loc de play-off

Reclamă

Publicat: 2 martie 2024, 15:55 / Actualizat: 4 martie 2024, 18:25

UTA – FCU Craiova 3-2! Meci nebun la Arad! Echipa lui Mircea Rednic a urcat pe loc de play-off

UTA - FC U Craiova 3-2

Mircea Rednic / Hepta

UTA – FCU Craiova 3-2, duelul din etapa a 29-a din Liga 1, a fost în format live score, pe AS.ro. Duelul de la Arad a fost unul nebun, patru goluri fiind marcate în prima repriză. Trupa lui Mircea Rednic a urcat pe loc de play-off, după acest succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru UTA au marcat Pedro, Micovschi şi Fabry, în timp ce pentru FCU Craiova au punctat Juan Bauza şi Dragu.

UTA – FCU Craiova 3-2

Final! UTA – FCU Craiova 3-2! Trupa lui Mircea Rednic a obţinut un succes uriaş, în lupta la play-off. Arădenii au urcat pe locul şase, cel puţin până la meciul lui U Cluj cu Botoşani, din această etapă.

Min. 63: UTA – FC U Craiova 3-2. Fabry a marcat din penalty.

Min. 44: UTA – FC U Craiova 2-2! Dragu a egala cu un şut plasat la colţul lung.

Reclamă

Min. 29: UTA – FC U Craiova 2-1. Micovschi a marcat şi a readus echipa lui Rednic în avantaj.

Min. 22: UTA – FC U Craiova 1-1. Bauza a egalat cu o lovitură plasată de cap.

Min. 13: UTA – FC U Craiova 1-0. Pedro a deschis scorul cu un şut superb din afara careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida.

UTA – FC U Craiova – echipele de start

De cealaltă parte, FC U Craiova a ajuns pe loc de baraj şi începe să îşi facă probleme cu privire la viitorul în Liga 1. Doar un succes au bifat oltenii în precedentele 10 deplasări din Liga 1, 1-0 cu FC Voluntari (15 decembrie 2023), în rest au două rezultate de egalitate şi şapte partide pierdute, scrie lpf.ro.

Cea mai recentă dispută directă din Liga 1a avut loc pe 29 octombrie 2023, FC U Craiova 1948 – UTA 2-3, goluri marcate de Aurelian Chiţu, Benjamin van Durmen, respectiv Andrej Fabry, Reagy Ofosu şi Claudiu Micovschi.

  • 13 noiembrie 2023, UTA – Oţelul 2-4: a fost singura înfrângere suferită de arădeni în ultimele 10 meciuri disputate în campionat pe teren propriu, interval în care au mai înregistrat acasă patru victorii şi cinci remize.

UTA (4-3-3): Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Trif – Joao Pedro, Freitas, Micovschi – Fabry, Luckassen, R. Pop

Rezerve: Kucher, Mihai, Iurasciuc, Stanciu, Omondi, Lopez, Conte, Vulturar, Morar, David

Antrenor: Mircea Rednic

FCU Craiova (4-2-3-1): R. Popa – Negru, Kvakic, Lekiatas, Dragu – V. Achim, D. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu

Reclamă

Rezerve: Gurău, M. Enache, V. Pop, Blidar, Ilie, Sidibe, Blănuță, Ibrahim

Antrenor: Valentin David

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşit flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și