Închide meniul

UTA – Gloria Buzău 5-1. Postolachi şi Chindriş au reuşit „dubla”. Arădenii rămân în Liga 1!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2023, 22:46

UTA – Gloria Buzău 5-1. Postolachi şi Chindriş au reuşit „dubla. Arădenii rămân în Liga 1!

UTA - Gloria Buzău LIVE TEXT

Mircea Rednic, alături de jucătorii săi / Hepta

UTA – Gloria Buzău 5-1! Arădenii i-au demolat pe buzoieni în returul barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Meciul a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. În tur a fost 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o zi după ce Dinamo a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, Mircea Rednic, fost jucător şi antrenor al „câinilor”, a obţinut şi el rămânerea în Liga 1.

UTA – Gloria Buzău 5-1

Final de meci! UTA şi-a asigurat rămânerea în Liga 1!

Min. 89: UTA – Gloria Buzău 5-1! Arădenii lui Mircea Rednic fac scor cu Buzău. A marcat şi Otele

Min. 80: UTA – Gloria Buzău 4-1. „Dublă” şi Postolachi! UTA rămâne în Liga 1

Reclamă

Min. 68: UTA – Gloria Buzău 3-1. Gol din lovitură liberă pentru buzoieni. Valentin Alexandru a marcat cu un şut pe sub zid. Deviată, mingea a intrat în poartă.

Min. 65: UTA – Gloria Buzău 3-0. Chindriş a reuşit „dubla” şi UTA este aproape de a-şi păstra locul în Liga 1.

Min. 49: UTA – Gloria Buzău 2-0. Andrei Chindriş a profitat de un pas greşit al defensivei Gloriei şi a înscris cu uşurinţă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză la Arad. UTA conduce la limită.

Min. 16: UTA – Gloria Buzău 1-0. Postolachi a deschis scorul, după un corner, cu o lovitură de cap.

Min. 5: Ocazie uriaşă pentru Gloria. Iacob a scos din vinclu o execuţie spectaculoasă a unui adversar!

Min. 1: A început meciul de la Arad. Atmosferă de senzaţie în tribunele arenei „Francisc Neuman”

UTA: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Hoxhallari, Abeid – Pop, Ubbink, Batha, Roger – Postolachi, Keșeru
Antrenor: Mircea Rednic

Gloria Buzău: Rusu – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Varella, Trebotic – Blejdea, Sampaio, Greu – Boiciuc
Antrenor: Adrian Mihalcea

Mircea Rednic are duel cu un alt fost dinamovist, Adrian Mihalcea. Este un meci care a devenit sold-out încă din urmă cu trei zile. „Puriul” a pus presiune pe jucătorii săi înainte de returul cu echipa din Liga 2.

Reclamă

Dacă oricum li se termina contractul și nu intrau în planurile mele de ce să-i mai țin pe aici? N-au plecat până nu și-au luat banii. Ei nu stăteau aici ca să tragă să intre în echipă, ci să-și ia banii și să plece.

N-au fost jucători care s-au impus nici înainte. În rest s-a discutat aproape cu toți jucătorii care sunt la final de contract și n-a fost unul care să zică că nu vrea să rămână.

Inclusiv Ubbink, despre care se zicea că vrea să plece, a spus că vrea să rămână, dar depinde de condiții. Eu n-am participat, dar mi s-a spus că discuțiile au fost pozitive.

Rămâne să rezolvăm situația rămânerii în prima ligă pentru că în Liga 2 cade orice discuție„, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Adrian Mihalcea speră să strice sărbătoarea de la Arad şi să îl trimită pe Mircea Rednic în liga secundă.

Am avut evoluții bune cu toate echipele din campionat și din play-off. Egalul cu UTA Arad este un rezultat bun. Jucăm pe terenul lor și cumva procentele de reușită sunt de partea lor. Ne vom lupta până la capăt! Cum am făcut-o la Buzău și eu zic că am făcut-o extrem de bine, vom încerca și la Arad.

Cu puțin noroc, cu o determinare și un suflu fizic, nu până în minutul 60, ci până în minutul 90, vom reuși să promovăm. Acum, știți cum este, depinde și de mai mulți factori și au intervenit și câteva accidentări care se vor cunoște în lotul nostru, nevând un lot așa de numeros„, a declarat antrenorul Gloriei Buzău.

Recomandări
  • UTA – Gloria Buzău 5-1
  • Arădenii şi-au asigurat rămânerea în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și