Închide meniul

UTA – U Cluj 0-0! Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău au dat-o la pace. Arădenii, fără victorie în acest sezon

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2024, 20:00 / Actualizat: 29 iulie 2024, 21:16

Reclamă
UTA – U Cluj 0-0! Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău au dat-o la pace. Arădenii, fără victorie în acest sezon

UTA - U Cluj, LIVE SCORE

Dan Nistor, în timpul unui meci UTA - U Cluj/ Hepta

UTA – U Cluj 0-0! Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău au dat-o la pace la cap[tul unuia dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfe, UTA a rămas fără victorie în acest sezon, în timp ce U Cluj a ajuns la 5 puncte în clasament.

UTA Arad: D. Iliev – Râpă, Conte, Benga, Trif – V. Costache (Cîmpanu – 46), C. Mihai (Halaf – 81), Van Durmen – Fabry (David – 69), Ezekiel (Pedro -69), Omondi. Antrenor: Mircea Rednic
Universitatea Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Ov. Popescu (Simion – 62), Bic – Raţă (Codrea – 62), Nistor (Oancea – 73), Tchassem (Thiam -62) – Blănuţă (Sfait – 81). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Chipciu (75), Masoero (84)

Arbitri: Istvan Kovacs – George Florin Neacşu, Marius Badea – George Cătălin Roman

Reclamă
Reclamă 4

Camera VAR: Iulian Călin, Tunyogi Ferencz

UTA – U Cluj 0-0

Min 90+5: FINAL DE MECI! UTA şi Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Pauză: UTA şi U Cluj sunt la egalitate, după primele 45 de minute.

Min. 45+2: Ocazie U Cluj! Tchassen a reluat spre poartă, din careu, însă şutul său a fost respins de fundaşul arădenilor.

Min. 22: Ocazie UTA! Cristian Mihai a şutat în forţă, din afara careului, însă şutul său a fost reţinut fără probleme de portarul clujenilor.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

UTA: D. Iliev – Râpă, Conte, Benga, Trif – V. Costache, C. Mihai, Van Durmen – Fabry, Ezekiel, Omondi
Rezerve: R. Popa, Rodrigues, R. Stanciu, Ekmecki, Iurasciuc, Joao Pedro, Healf, A. David, R. Cristea, Cîmpanu
Antrenor: Mircea Rednic

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Ov. Popescu, Bic – Rață, Nistor, Tchassem – Blănuță
Rezerve: Gorcea, Oancea, V. Ștefan, Mitrea, Simion, Codrea, Sfait, Moraru, Bota, Silaghi, Thiam
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a învins-o pe Hermannstadt etapa trecută, cu scorul de 3-1, iar în prima etapă a remizat pe terenul campioanei FCSB, scor 1-1.

De cealaltă parte, UTA are un singur punct, după primele două runde din noul sezon de Liga 1. Arădenii au remizat în prima etapă cu Rapid, scor 1-1, iar în runda precedentă au fost învinşi clar de Universitatea Craiova, scor 2-4.

În sezonul precedent, U Cluj s-a impus în tur cu 1-0, partida din retur a fost câştigată de UTA, scor 3-1, iar duelul din play-out s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi, după ce UTA a pierdut partida cu Universitatea Craiova, scor 2-4. Rednic a avut un discurs dur la adresa propriilor jucători.

Goluri luate pe greșelile noastre. Primul gol a fost luat pe fază fixă. Aici e vorba de responsabilitate și nu e prima oară. Apoi egalăm și luăm golul doi pe o minge de portar. Normal că și schimbările au făcut diferența. În afară de Fabry, jucătorii nici nu s-au ridicat la nivelul schimbaților. La 3-1 iarăși am marcat și iar am greșit.

În vestiar le-am spus numai de bine. Împreună cu conducerea mă lupt pentru ei. Le-am mărit bugetul, salariul. Cu mine nu se joacă nici cei noi, nici cei vechi. Ne-am propus ceva. Aveau o zi liberă și jumătate, acum vor avea doar o zi liberă. Cu mine nu se joacă, mai ales că știu ce sacrificii s-au făcut.

Ei trebuie să înțeleagă că eforturile financiare au fost mari și nu mai este UTA care se lupta la retrogradare. Jucătorii de pe bancă au fost cei care au făcut diferența. Noi avem deja trei jucători pe care i-am semnat și nu îi putem folosi. Avem trei jucători care au semnat și nu i-am legitimat: un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Vor avea și ei nevoie de două săptămâni de acomodare.

Au viteză de joc, tehnic stau foarte bine, au făcut diferența 1 contra 1. Dacă iau toate golurile noi am greșit, este vina noastră”, a spus Mircea Rednic după Universitatea Craiova – UTA 4-2, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:04

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv: „Mai bun decât Louis Munteanu!”

21:00

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

20:45

VideoAurel Ţicleanu e convins că Generaţia de suflet poate duce România la Mondial: „Au limitele lor, dar vor foarte mult!”

20:40

Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Săpunaru, din nou rezervă. Echipele de start

20:14

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali: „E normal să se supere! Tricoul e greu la FCSB!”

20:07

„O mare realizare!” Cătălina Ponor, sfat pentru gimnastele calificate în finala pe echipe la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și