Închide meniul

„Va face ravagii!” Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2024, 23:18

Reclamă
„Va face ravagii! Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

Adrian Mititelu, într-un interviu / AS.ro

Adrian Mititelu a oferit prima reacţie, după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB. Patronul de la FCU Craiova s-a declarat convins de faptul că mijlocaşul „va face ravagii” la formaţia campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a „dezlănţuit” pe piaţa transferurilor şi a confirmat transferul lui Sidibe, la o zi după ce i-a prezentat oficial pe Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu.

Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

Adrian Mititelu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Sidibe, jucător pe care l-a transferat Gigi Becali. Patronul de la FCU Craiova a amintit de trecutul mijlocaşului belgian de la PSV, acesta fiind crescut la formaţia din Eindhoven.

De asemenea, Adrian Mititelu a transmis că nu a încasat niciun ban de pe urma transferului lui Sidibe la FCSB. FCU Craiova a păstrat însă un procent de 50% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului.

„Gigi Becali îl va vinde pe Sidibe cu 4-5 milioane de euro. În momentul în care s-a aflat la PSV Eindhoven, era considerat un jucător de mare perspectivă. Eu spun că va face ravagii la FCSB, o să vedeți că va exploda acolo!

Reclamă
Reclamă

Într-un sistem de joc 4-3-3, Sidibe poate fi un fotbalist letal. Eu n-am luat nicun ban, dar avem coproprietate 50-50%. El era în ultimul an de contract și îi era greu să mai joace în meciurile de luptă din Liga 2″, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

În vârstă de 23 de ani, Sidibe a ajuns la FCU Craiova în anul 2021, pe gratis, după o aventură de un sezon la FC Emmen. În tricoul oltenilor a adunat 100 de partide, în care a marcat de 12 ori și a oferit 5 pase decisive.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Anunţ de ultim moment

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Patronul campioanei a mai realizat un transfer, la o zi după ce i-a prezentat oficial pe Daniel Bîrligea şi pe Mihai Popescu.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că s-a înţeles cu Adrian Mititelu şi Sidibe va fi noul jucător al FCSB-ului. Patronul campioanei a spus că are nu mai puţin de şapte variante, pentru mijlocul terenului.

Da, așa este, l-am luat pe Sidibe. Am vorbit cu Mititelu și am zis să-l iau că și așa avem multe competiții. Să avem cât mai multe variante.

L-am luat ca să avem cât mai mule variante. Avem 7 solutii, ca e si Luis Phelipe. Ce sa facem? Facem si noi ce putem.

(N.r. Dvs aţi insistat sau domnul Mititelu v-a spus) Nu pot să răspund, nu ştiu ce răspuns i-ar conveni lui Mititelu”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:04

Kosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

23:04

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

22:40

„Maxim!” Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:23

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

22:17

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Anunţ de ultim moment: „Am vorbit cu Mititelu! Avem 7 soluţii acum!”

1 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 2 Foto„Eram filmat, mi-am pierdut cumpătul!” Momentul uluitor în care Ion Ţiriac s-a decis să le ofere olimpicilor români maşini de lux 3 Ce se întâmplă la Red Bull!?! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Reacţia lui Giovanni Becali, după transferul de milioane făcut de Gigi Becali la FCSB: „Sumă cam exagerată” 5 Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!” 6 Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”
Citește și