Închide meniul

„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm!” Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 17:17

„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm! Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off

Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off

Ioan Ovidiu Sabău, în timpul unui meci al lui U Cluj/ Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău a transmis un mesaj clar, după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off. Antrenorul clujenilor a transmis că va fi o dezamăgire foarte mare dacă echipa sa va rata clasarea în primele şase echipe, după ultima etapă a sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o la limită pe Botoşani, scor 1-0, şi a urcat pe locul şase. Clujenii se vor duela cu Voluntari, în deplasare.

Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off

Ioan Ovidiu Sabău şi-a felicitat jucătorii, pentru victoria cu Voluntari. Acesta a apreciat şi încurajările primite din partea fanilor, care au venit în număr mare la duelul cu Botoşani.

De asemenea, fostul internaţional a transmis că echipa sa ar putea avea nevoie doar de un punct din ultima etapă, cu Voluntari, pentru ca U Cluj să se califice în play-off. Acesta a transmis că în caz contrar, dezamăgirea va fi una extrem de mare.

„E un progres. E incredibil…n-ai cum să nu apreciezi astfel de oameni, s-a simţit această încurajare. Au fost incredibil, le mulţumesc jucătorilor. Putem pregăti liniştiţi ultimul joc, nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, suntem acolo, rămânem în cursa pentru play-off, cu atât mai mare va fi dezamăgirea dacă nu ne calificăm.

Reclamă

A fost un joc tensionat, cu teamă de a nu greşi. Se simţea şi din tribune. Se uitau la meci nu ca şi suporteri, ca specialişti. Contează experienţa, maturitatea unor jucători, când îţi doreşti foarte mult ceva, reuşeşti.

Înseamnă că toţi cei care suntem aici, progresăm foarte mult. Am făcut lucruri bune, suntem acolo, pe loc de play-off. Nu sunt copii, sunt jucători cu experiență, care înțeleg care fără victorie, sau egal posibil, dezamăgirea ar fi mare.

I-am făcut iar pe oameni să creadă în noi și, dacă nu te califici… Sper să nu se întâmple”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj, victorie la limită cu Botoşani

U Cluj a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Botoşani, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii 1.

Clujenii au deschis scorul în minutul 21, când Nistor i-a trimis lui Ovidiu Bic, acesta i-a pasat lui Daniel Popa în careu şi atacantul gazdelor a înscris. Moldovenii au recţionat repede şi după numai două minute Ţigănaşu a centrat, Mouaddiba reluat cu capul spre poartă, dar Gorcea a scos cu o intervenţie salutară.
După această fază jocul s-a mai liniştit, oaspeţii au părut împăcaţi cu o nouă înfrângere, iar gazdele nu au mai forţat. Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 şi este, deocamdată, pe loc de play-off, al şaselea, cu 41 de puncte. FC Botoşani este pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și