Închide meniul

„Vă întoarceți la Dinamo?” Mircea Lucescu i-a făcut pe dinamoviști să viseze: „Eu mă țin de cuvânt!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2022, 20:00

Reclamă
„Vă întoarceți la Dinamo? Mircea Lucescu i-a făcut pe dinamoviști să viseze: „Eu mă țin de cuvânt!

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu a oferit un răspuns savuros când a fost întrebat dacă revine la Dinamo. „Il Luce” a promis că se menține tânăr ca să-și poată continua activitatea în fotbal!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Lucescu susține că se ține de promisiunile pe care le face, astfel că fanii dinamoviști au motive să viseze!

Mircea Lucescu, întrebat dacă revine la Dinamo

„Sunt oameni care s au ocupat de Dinamo în toată această perioada, au fost alaturi de echipa și știu ce ar trebui să facă să readuca Dinamo acolo unde i-a fost locul. Eu am promis că fac efortul să mă mențin tânăr pentru a putea continua. Eu mă țin de cuvânt”, a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a jucat și a antrenat-o pe Dinamo. Ca tehnician, a câștigat alături de „câini” un titlu de campion în 1990 și două Cupe ale României, în 1986 și 1990.

Dinamo riscă falimentul, după ultima decizie primită de la Tribunal

Tribunalul Bucureşti a respins noul plan de reorganizare al clubului, şi astfel oficialii alb-roşii trebuie să găsească o nouă soluţie de urgenţă.

Reclamă

Dinamo nu a putut respecta planul iniţial de reorganizare, şi astfel a venit cu o altă propunere în instanţă. După ce noul plan nu a fost aprobat de Tribunal, “câinii” au rămas cu puţine soluţii, şi astfel fie respectă planul iniţial, fie pot intra în faliment.

În noul plan de reorganizare, APCH/ DDB ar fi urmat să devină acţionar majoritar, însă acest fapt a fost contestat de Dorin Şerdean, Cornel Ţălnar şi Nicolae Badea. Ulterior, şi Tribunalul a respins cererea “câinilor”.

Totodată, în noul plan se prevedeau încasări ale clubului de aproximativ 13 milioane de euro, pe o durată de 3 ani. Pentru acest fapt trebuia să existe un nou investitor, care să acopere o mare parte din această sumă, şi anume 10 milioane de euro. Se mai prevedea, de asemenea, ştergerea a unor datorii în valoare de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Motivaţia judecătorilor ar urma să fie emisă în decursul a 30 de zile. Astfel, “câinii” au ca variantă fie să respecte planul inţial de reorganizare, plan care a fost imposibil de urmat de către oficialii alb-roşii, fie să intre în faliment.

Florin Răducioiu nu şi-a primit banii de la Dinamo

Florin Răducioiu nu şi-a primit banii de la Dinamo. Fostul internaţional român a spus că mai are şi acum de primit salariile restante.

Florin Răducioiu a plecat de la Dinamo înainte ca Vlad Iacob să fie numit administrat special al clubului.

”Nu mai ştiu nimic de Dinamo. Nu mi-am primit salariile restante, banii. E vorba de principii… pe care vrea sa le respect. Nu mai vreau să mai deschid această rană. O mizerie. Nu mai ştiu nimic de Dinamo pentru că nu m-am mai uitat la televizor.

Mi-au lăsat un gust amar… Rămân evident cu gustul amar al retrogradării pentru că am făcut şi eu parte din această situaţie, dar e deja trecut, nu mă mai interesează. Nu a depins de mine, eu am încercat. Da, sunt foarte dezamăgit”, a declarat Florin Răducioiu la orangesport.ro

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și