Închide meniul

Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei

Alex Ioniță Publicat: 4 mai 2024, 14:53

Reclamă
Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei

Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor?

Mihai Stoica şi fanii FCSB-ului, la un meci/ Profimedia Images

Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a vorbit despre un subiect important pentru fanii roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Majoritatea echipelor din Liga 1 pun la dispoziție abonamente la începutul sezonului pentru suporteri, însă acest lucru nu se întâmplă și în cazul celor de la FCSB.

Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor?

Acum, Mihai Stoica le-a dat o veste proastă suporterilor. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că roș-albaștrii nu vor vinde abonamente și a explicat și motivul pentru care acest lucru nu este posibil.

„E o întrebare bună, doar că nu are fundament. Noi vom începe să jucăm în Ghencea și vom continua pe Arena Națională, fiind posibil să jucăm și la Târgoviște sau Buzău. Noi nu putem să vindem abonamente, din moment ce nu vom avea un stadion pe care să știm sigur că desfășurăm meciurile de acasă din prima până în ultima etapă.

Nu avem cum să facem așa ceva! Nu poți vinde un abonament și să echivalezi loc în Ghencea cu loc pe Arena Națională.

Reclamă

Ce facem dacă vindem 10.000 de abonamente – că probabil am vinde mai mult de atât – și ajungem să jucăm la Târgoviște, unde stadionul are 8 mii și ceva de locuri? Deocamdată, la mine își pot rezerva bilete, plătind, doar apropiații. Asta este situația, fiecare se descurcă cum poate”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

„Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous

Elias Charalambous a precizat că încă nu a semnat un nou contract cu FCSB, dar că se va așeza la masa negocierilor când va fi chemat de Gigi Becali.

„Atmosfera de aici este fantastică. Am sărbătorit din toată inima. Pentru mine este primul titlu câștigat din postura de antrenor, va fi un moment de care îmi voi aminti toată viața!

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Care a fost mesajul patronului Gigi Becali pentru dumneavoastră, după câștigarea titlului?) Ok, a fost fericit. Cu siguranță, este patronul, cel care a investit în această echipă. A arătat cât de fericit este. A fost important pentru noi să îl facem fericit pe cel care a dat totul pentru noi.

Noi nu am vorbit încă nimic despre viitorul meu. Nu știu când va avea loc, așteptăm momentul potrivit. Eu sunt ok, sărbătoresc titlul acum.

(Cine este campionul la dans de la FCSB?) Avem multe talente. Eu, nu, eu sunt dezastru. Dar avem mulți campioni, am fost foarte surprins. Dintre cei din staff este Pintilii, are un ritm bun. Eu nu sunt bun!„, a declarat Elias Charalambous la o conferință de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și