Închide meniul

Valentin Costache a fost eliminat în Universitatea Craiova – Rapid! Elevul lui Adrian Mutu a luat 2 „galbene” în numai câteva minute

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 21:32

Reclamă
Valentin Costache a fost eliminat în Universitatea Craiova – Rapid! Elevul lui Adrian Mutu a luat 2 galbene” în numai câteva minute

Valentin Costache a plecat de la Rapid

Valentin Costache / Profimedia

Valentin Costache a fost eliminat în Universitatea Craiova – Rapid! Elevul lui Adrian Mutu a luat 2 „galbene” în numai câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul meciului, Universitatea Craiova și Rapid erau vecine de clasament, cu oltenii pe 4, în timp ce giuleștenii erau pe 5.

Valentin Costache a fost eliminat în Universitatea Craiova – Rapid! Elevul lui Adrian Mutu a luat 2 „galbene” în numai câteva minute

Valentin Costache a luat primul cartonaș galben în minutul 7, însă a continuat cu intrările dure, motiv pentru care „centralul” Radu Petrescu nu l-a iertat în minutul 14.

După o nouă intrare foarte dură la Vlădoiu, tânărul fotbalist al giuleștenilor a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, lăsându-și colegii în 10 oameni după numai un sfert de oră de joc.

Victor Angelescu, avertisment pentru jucătorii de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova: „Trebuie să fie foarte atenți!”

Victor Angelescu le-a transmis un avertisment jucătorilor de la Rapid, înaintea duelului cu Universitatea Craiova, din a patra rundă de play-off. Acționarul din Giulești susține că fotbaliștii trebuie să fie atenți la modul în care abordează partidele, fiind extrem de nemulțumit de jocul arătat în înfrângerea cu Sepsi, din ultima rundă.

Reclamă

Rapid a ajuns la cinci meciuri fără victorie în Liga 1. În următoarea partidă, giuleștenii se vor deplasa în Bănie, pentru duelul cu Universitatea Craiova, meci care va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Victor Angelescu a dat de înțeles că mulți jucători de la Rapid vor pleca, în cazul în care echipa nu-și va atinge obiectivul stabilit. De asemenea, acționarul din Giulești le-a dat un ultimatum fotbaliștilor, și susține că trebuie să demonstreze că merită să rămână.

„Am făcut meciuri foarte bune înainte de meciul cu Sepsi. Cu CFR trebuia să câștigăm. Avem o problemă, când jucăm bine și trebuie să câștigăm nu câștigăm, iar când jucăm prost pierdem sigur. Ultimul meci a fost execrabil, unul dintre cele mai slabe meciuri. Nu pot să le găsesc nicio scuză, nici jucătorilor, nici staff-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm să ne revenim. Așa, per total, în aceste cinci meciuri, am arătat bine, dar nu am luat prea multe puncte, din păcate.

Mai mult ca sigur, în privința jucătorilor trebuie să ne decidem cu cine vom ataca următorul sezon. Acum au oportunitatea să demonstreze că merită să rămână.

Legat de staff, avem încredere în antrenor, care are un contract pe termen lung. Suntem mulțumiți de ceea ce a arătat și nu se pune problema unei schimbări de antrenor.

Jucătorii trebuie să fie foarte atenți, pentru că la anul avem alte obiective și trebuie să vedem cu cine putem să le atacăm. Avem un obiectiv să jucăm în cupele europene, încă se mai poate realiza. Dar mai mult vrem să arătăm un fotbal frumos”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și