Închide meniul

Valentin Costache, băgat în depresie la CFR Cluj: „Îți vine să o iei pe străzi de nebun! E oribil!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 23:55

Valentin Costache, băgat în depresie la CFR Cluj: „Îți vine să o iei pe străzi de nebun! E oribil!

Valentin Costache vrea să-și regăsească forma la Rapid

Valentin Costache, la Rapid / as.ro

Valentin Costache a rupt tăcerea despre ultima perioadă de la CFR Cluj, unde Dan Petrescu i-a acordat puține minute pe teren. Jucătorul de 23 de ani a recunoscut că a fost cu moralul la pământ, dar speră să-și regăsească cea mai bună formă la Rapid, cu Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre o posibilă convocare la echipa națională, Valentin Costache a reacționat dur. Mijlocașul nu se gândește decât să aibă cât mai multe meciuri la Rapid. La CFR Cluj, Costache stătea mai mult pe bancă.

Valentin Costache, băgat în depresie la CFR Cluj

„Stați să joc, n-am mai jucat de trei luni, nici n-am semnat bine, ce echipă națională. Când nu joci e oribil, e cel mai urât lucru. Îți vine să o iei pe străzi de nebun. Nu mai înțelegi nimic din fotbal. Nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost acolo”, a spus Valentin Costache, după amicalul St. Polten – Rapid 3-2.

Valentin Costache a bifat 35 de apariții pentru CFR Cluj în sezonul trecut, în toate competițiile, dar doar 14 au fost din postura de titular.

Costache a venit la Rapid în această vară, pentru aproximativ 100.000 de euro. Jucătorul de 23 de ani a semnat pentru două sezoane, cu opțiune de prelungire.

Reclamă

Rapid, învinsă în amicalul cu St. Polten

Giuleștenii au pierdut primul amical al verii din cantonamentul din Austria, 2-3 cu St. Polten. Valentin Costache și-a asumat vina pentru unul dintre golurile încasate de giuleșteni.

„Un meci greu, am fost și puțin obosițit. Noi am încercat, am jucat, am pasat. Practic am luat goluri pe trei greșeli personale, una a mea și una a celorlalți colegi. Nu m-a certat domnul Mutu, dar urmează să fiu certat”, a mai spus Valentin Costache.

Chiar dacă a plecat de la campioana România, Costache nu consideră că a făcut un pas înapoi când a semnat cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

E o atmosferă bună la Rapid, antrenamentele sunt foarte grele, nu e un nivel mai jos, e un nivel foarte ridicat. Cu presiunea sunt învățat de la CFR. Nu știu ce să zic, e o plăcere, ai de învățat multe de la el (n.r. – Adi Mutu). Eu eram foarte mic când juca el, mă uitam la el. Se simte lipsa oricărui jucător important al echipei. Ăsta e obiectivul nostru (n.r. – play-off-ul)”, a încheiat Valentin Costache.

Rapid a făcut patru transferuri în această vară

Rapid este una dintre cele mai active echipe din Liga 1, în privinţa transferurilor. După venirea lui Dan Şucu la conducerea clubului, „giuleştenii” au anunţat transferurile lui Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Paul Iacob.

Giuleștenii își doresc și un atacant și visează la Florin Andone sau George Pușcaș. Cei doi români sunt însă greu de adus, din cauza salariilor mari.

O altă variantă ar fi spaniolul Sergi Enrich, 32 de ani, care a jucat timp de șase ani în La Liga, la Eibar. În această perioadă a reușit 34 de goluri și 25 de assist-uri în aproape 200 de partide. A înscris, printre altele, împotriva „giganților” Real Madrid și Atletico Madrid.

El va deveni liber de contract la 1 iulie, când se va despărți de Ponferradina. Pe lângă Rapid, și Real Oviedo ar fi interesată de Enrich, scrie presa din Spania.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și