Închide meniul

Valentin Țicu a fost suspendat pentru 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu. Anunțul oficialilor LPF

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 14:59

Reclamă
Valentin Țicu a fost suspendat pentru 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu. Anunțul oficialilor LPF

Hermannstadt - Petrolul 0-0

Duelul dintre Valentin Ţicu şi Dragoş Iancu/ Hepta

Valentin Țicu a fost suspendat pentru 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu. Jucătorul de la Petrolul și-a aflat în decursul zilei de astăzi pedeaspa, după ce a comis un fault extraordinar de dur la meciul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul celor de la Petrolul Ploiești l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu, în urmă cu mai bine de trei săptămâni. În urma acestui faul, fundașul a primit o suspendare record din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Valentin Țicu a fost suspendat pentru 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

Oficialii de la Liga Profesionistă de Fotbal au anunțat în decursul zilei de astăzi, printr-un comunicat, pedeapsa primită de Valentin Țicu. Pe lângă etapele de suspendare, jucătorul „lupilor galbeni” va fi obligat să plătească ți o penalitate sportivă în valoare de 10.000 de lei, sau aproximativ 2.000 de euro.

„Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei”, au anunțat oficialii LPF.

În urma duelului dintre cei doi fotbaliști, Dragoș Iancu a primit un diagnostic grav din partea medicilor. Acesta a suferit o fractură de peroneu, maleolă și ligamente. În urma acestui diagnostic a fost supus unei intervenții chirurgicale care a durat aproximativ 4 ore.

Reclamă

După operație, Țicu l-a vizitat în spital pe Dragoș Iancu, care la rândul lui a declarat că îl iartă pe jucătorul celor de la Petrolul pentru faultul comis.

Jucătorul celor de la Hermannstadt va sta departe de fotbal pentru o perioadă considerabilă. Acesta ar putea reveni pe gazon abia în 6 luni, având în vedere gravitatea acidentării sale.

Dani Coman, discurs dur împotriva celor de la Petrolul

Ei dacă erau un club corect care se respectă veneau și spuneau: ‘Cât costă operația? 5.000 de euro? Plătim noi operația’. Nu să iasă prin ziare și să spună că Hermannstadt a trimis foaie la comisii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a trimis Hermannstadt și nici nu a promis sau a spus că vor trimite foaie la comisii. Dacă vor să influențeze comisia, să o facă pentru că-i duce capul, nu cu mizerii de spatele blocului. Noi le-am depășit pe astea de mult.

În ultima zi înainte de comisie, s-a dus Țicu la Dragoș la spital să-i spună că îi dă 1.000 de euro pe lună, dar că-i trebuie o foaie să nu-l suspende. Păi ce înseamnă șantajul ăsta? Dacă vrei să ajuți un jucător, tu Țicu sau clubul Petrolul, te duci și spui: ‘îți dau 1.000 de euro. Nu mă interesează că-mi dă 10 etape, că-mi dă 40 etape’.

Îți dau că așa consider eu, că așa e omenește, nu? Putem să-i dăm și noi 1.000 de euro, chiar mai mult. Nu suntem cei mai bogați, dar nici nu ne vindem la primul colț de stradă. Lumea trebuie să înțeleagă. Dacă vrei să ajuți un om, îl ajuți fără să-l șantajezi, fără să-i ceri ceva la schimb”, a declarat Dani Coman, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și