Închide meniul

Valeriu Argăseală a fost prezent la şedinţa Comitetului Executiv! Răzvan Burleanu anunţă când va vorbi din nou cu Gigi Becali

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2023, 17:56

Valeriu Argăseală a fost prezent la şedinţa Comitetului Executiv! Răzvan Burleanu anunţă când va vorbi din nou cu Gigi Becali

Valeriu Argăseală a fost prezent la şedinţa Comitetului Executiv!

Valeriu Argăseală, în lojă, alături de Mihai Stoichiţă / Hepta

Valeriu Argăseală a fost prezent la şedinţa Comitetului Executiv de astăzi. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat când va vorbi din nou cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiţia lui Răzvan Burleanu pentru a mai vorbi cu patronul FCSB este ca Gigi Becali să îşi ceară scuze atât femeilor din fotbal, cât şi celorlaltor femei.

Valeriu Argăseală a fost prezent la şedinţa Comitetului Executiv!

Răzvan Burleanu este convins că Valeriu Argăseală a primit acceptul lui Gigi Becali de a participa la Comitetul Executiv al FRF de astăzi.

Nu am aceste decizii, dar sunt sigur că a avut un acord din partea patronului pentru a fi prezent astăzi la şedinţa Comitetului Executiv.

Nu am mai vorbit (n.r.: cu Gigi Becali), ştiţi că trebuie să îşi ceară scuze unor doamne, atât celor care sunt implicate în fenomenul fotbalistic, cât şi altora din societatea noastră. Abia după aceea (n.r.: va vorbi din nou cu Gigi Becali)”, a declarat Răzvan Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv.

Reclamă

Valeriu Argăseală, prins la mijloc în războiul Gigi Becali – Răzvan Burleanu! Riscă eliminarea din Comitetul Executiv!

Valeriu Argăseală a fost prins la mijloc în urma războiului dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu. Preşedintele FCSB risca eliminarea din Comitetul Executiv, dar iată că el a fost prezent la Comitetul Executiv şi nu mai există acest risc.

Regulamentul prevedea că un membru al Comitetului Executiv al FRF poate fi eliminat la trei absenţe nemotivate. Preşedintele FCSB ar fi bifat a doua absenţă motivată de la Comitetul Executiv astăzi dacă nu se prezenta, informa gsp.ro.

Valeriu Argăseală a lipsit de două ori de la Comitetul Executiv, dar doar una dintre absenţe a fost trecută ca nemotivată. O absenţă a motivat-o prin faptul că a fost prezent la o şedinţă a Adunării Generale a Ligii Profesioniste.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB se află în război cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Gigi Becali anunţa înainte de finalul sezonului trecut că renunţă la fotbal, decizie asupra căreia a revenit, şi că Valeriu Argăseală nu va mai participa la şedinţele Comitetului Executiv al FRF.

Gigi Becali: „Vali Argăseală nu mai merge la Comitetul Executiv ca să fim sclavi”

Foarte supărat după Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali anunţa la finalul lunii aprilie că Valeriu Argăseală nu va mai merge la adunările FRF.

Tot ce înseamnă reprezentarea cu FCSB cu FRF nu va mai fi. Să facă ei ce Adunări Generale vor. Vali Argăseală nu mai merge la Comitetul Executiv ca să fim sclavi”, spunea, supărat, Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid.

„Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu. Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul.

Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie la UEFA. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu». Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai! Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii”, tuna patronul FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și