Închide meniul

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la Botoşani: „Să se ducă unde vrea el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2023, 12:17

Reclamă
Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la Botoşani: „Să se ducă unde vrea el!

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la BotoşanI

Hepta

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la Botoşani. Cele două cluburi s-au înţeles pentru un împrumut pentru un an, însă jucătorul a refuzat în ultimul moment să ajungă la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat marţi dimineaţă că Radaslavescu va merge sub formă de împrumut pentru un an la Botoşani. Peste numai o oră, Becali a spus că totul a căzut pentru că jucătorul a decis să rămână la FCSB. Decizia lui Radaslavescu l-a scos din minţi pe Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la Botoşani

Mă întrebaţi de Radaslavescu? Nu îl mai vreau sub nicio formă. Ne înţeleseserăm cu Gigi Becali. Preşedinţii celor două cluburi semnaseră actele de transfer, dar în ultimul moment impresarul ne-a transmis că nu vrea jucătorul să vină la noi.

Atunci nici eu nu mai are rost să insist, deoarece nu pot să încerc să conving pe cineva să vină la noi dacă el nu are tragere de inimă. Dragoste cu forţa nu se poate. Să rămână la FCSB sau să se ducă să joace unde vrea el. La Botoşani nu îl mai dorim”, a spus Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Eduard Radaslavescu nu a vrut să plece de la FCSB!

Eduard Radaslavescu a vrut  să plece de la FCSB! Iniţial, Gigi Becali a anunţat că Eduard Radaslavescu va pleca, sub formă de împrumut, la Botoşani. După o oră, patronul de la FCSB a anunţat că jucătorul nu vrea să mai plece.

Reclamă

Eduard Radaslavescu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 550.000 de euro. În vara anului trecut Gigi Becali îi plătea 850.000 de euro lui Gică Hagi pentru a-l transfera pe Radaslavescu.

„Radaslavescu nu vrea să plece. I-am zis: «Du-te, bă, la Botoșani să joci». «Vreau să rămân aici». «Bine, tată, atunci nu te oblig». Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul, nu obligăm oamenii. Ai semnat contractul? Respectă-l! Toată lumea să respecte contractele, cum le respect eu”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și