Închide meniul

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali: “Un fes de bani!”. Ce înțelegere au făcut cei doi patroni

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 11:10

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali: “Un fes de bani!”. Ce înțelegere au făcut cei doi patroni

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Octavian Popescu, după FCSB - Silkeborg

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali. Cei doi patroni din Liga 1 au încheiat o înțelegere conform căreia, în urma calificării FCSB-ului în grupele Conference League, Becali este obligat să-i achite lui Iftime 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a transferat în acest an pe Malcom Edjouma și Joyskim Dawa de la FC Botoșani, iar în contractele celor doi este stipulată următoarea clauză: în eventualitatea calificării în grupele Conference League, FCSB trebuie să vireze câte 50.000 de euro în conturile lui FC Botoșani.

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali: “Un fes de bani!”

Cum echipa lui Nicolae Dică a îndeplinit obiectivul respectiv, Gigi Becali va trebui să-i plătească prietenului Valeriu Iftime, în total, 100.000 de euro.

“E un «fes» de bani, nu chiar o «căciulă». La Edjouma e clauză, nu știu dacă e și la Dawa. Vor mai veni niște bani care ne ajută, orice ban câștigat în fotbal ajută.

Până la urmă, ăsta este și sensul nostru, ca fotbalul să producă bani, să scadă aportul pe care-l facem noi lună de lună. Nu suntem în cea mai bună formă, am pierdut foarte mulți bani cu Chindriș, care a plecat de la noi cu 25.000 de euro”, a spus Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali a primit răspunsul de la FC Argeș, după ce a anunțat că îl vrea pe Arnold Garita!

Gigi Becali a primit răspunsul de la FC Argeș, după ce a anunțat că îl vrea pe atacantul de 27 de ani, Arnold Garita. Primarul din Pitești, Cristian Gentea, a asigurat că jucătorul camerunez va rămâne în Trivale, conform contractului semnat în această vară.

Becali își dorește să-l transfere pe Garita la FCSB în iarnă, însă conducătorii lui FC Argeș nu iau în calcul această variantă.

Primarul din Pitești a anunțat că este exclus ca atacantul camerunez să părăsească echipa în următoarea fereastră de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

„E greu să mai găsești un jucător de calibrul său”, a declarat Cristian Gentea, cel care se ocupă de finanțarea clubului din Trivale, prin intermediul Primăriei.

Arnold Garita a marcat 4 goluri în 12 meciuri pentru FC Argeș și s-a transformat în principala țintă a lui Gigi Becali pentru campania de transferuri din iarnă.

„Din ce știu de la Consiliul Director al clubului, Garita mai are doi ani de contract cu FC Argeș și nu se pune problema unui transfer imediat. Avem și noi un target legat de Garita și anume acela de a-l păstra la noi.

În plus, e greu să mai găsești un jucător de calibrul său în pauza de iarnă. Știți cum este cu această fereastră de mercato, nu se fac transferuri spectaculoase”, a spus Cristian Gentea, pentru Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și