Închide meniul

Valeriu Iftime, amuzat când a aflat cât cere Gigi Becali pentru Malcom Edjouma: „S-au rugat toți preoții de la Muntele Athos”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2022, 18:17

Valeriu Iftime, amuzat când a aflat cât cere Gigi Becali pentru Malcom Edjouma: „S-au rugat toți preoții de la Muntele Athos

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari - FCSB 1-2

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Malcom Edjouma, dorit de Toulouse

Valeriu Iftime s-a amuzat după ce a aflat câţi bani cere Gigi Becali pentru Malcom Edjouma. Patronul lui FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru as.ro, că nu renunţă fără cinci milioane de euro la mijlocaşul de 25 de ani. Toulouse este echipa care insistă pentru jucătorul care şi-a făcut junioratul chiar la echipa din prima ligă a Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul lui FC Botoşani este convins că fostul său jucător are valoare pentru a juca în Ligue 1. Totuşi, nu crede că Gigi Becali va încasa o astfel de sumă pentru „Pogba de România”.

Valeriu Iftime, amuzat când a aflat cât cere Gigi Becali pentru Malcom Edjouma

Dacă ia cinci milioane de euro pentru Edjouma, înseamnă că s-au rugat toți preoții de la Muntele Athos pentru dânsul (n.n. râde). Mă pocăiesc și eu. M-aș bucura pentru domnul Gigi Becali să ia acești bani.

Reclamă

Malcom are calități foarte mari, se poate adapta la orice echipă! Mai ales că este francez și s-a născut chiar la Toulouse. Ar face față în Ligue, de ce nu? El este un jucător pe care Marius (n.n. Marius Croitoru) l-a apreciat mult, asta și pentru că are ceva special în jocul lui„, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Gigi Becali a plătit 350 de mii de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma. Marius Croitoru spunea atunci că Becali a dat o adevărată lovitură cu transferul lui Edjouma.

Reclamă

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Malcom Edjouma

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Malcom Edjouma, după ce L’Equipe a anunţat că Toulouse îl vrea pe mijlocaşul celor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a anunţat că, deşi nu vrea să îl lase să plece, mijlocaşul poate pleca în cazul în care francezii plătesc clauza de 5 milioane de euro.

Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Conform jurnaliştilor de la L’Equipe, Malcom Edjouma este curtat intens de Toulouse, echipa din oraşul în care este născut jucătorul cotat la 800.000 de euro, pe care Becali l-a adus de la FC Botoşani, în februarie 2022, pentru 350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica l-a criticat pe Malcom Edjouma după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Malcom Edjouma a fost făcut praf atât de Gigi Becali, cât şi de Mihai Stoica după FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-2. Comparat cu Paul Pogba, Malcom Edjouma a avut o prestaţie modestă şi s-a ales cu critici dure.

Nici Edjouma nu a fost ce trebuia (n.r. – în înfrângerea cu Universitatea Craiova), pentru că a riscat mult prea mult. Făcea asta şi la Botoşani. Poate că acolo erau alţii să îl acopere.

Nu aş putea spune că am jucat prost, au fost ocazii imense, dar dacă, spre exemplu, jucăm darts sau… Tirul nu e exemplu de dat acum. Dacă jucam darts şi ţinta era pe pieptul lui Pigliacelli, îi băteam de îi rupeam„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!