Închide meniul

Valeriu Iftime, furios după Dinamo – Botoşani 1-0: „Doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci!” Croitoru, ameninţat cu demiterea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 8:22 / Actualizat: 15 august 2023, 9:59

Reclamă
Valeriu Iftime, furios după Dinamo – Botoşani 1-0: „Doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci! Croitoru, ameninţat cu demiterea

Valeriu Iftime a cedat nervos după ce Radaslavescu a refuzat să meargă la BotoşanI

Hepta

Valeriu Iftime a fost extrem de furios după Dinamo – Botoşani 1-0. Patronul de la Botoşani a spus că echipa sa merită să fie pe ultimul loc şi l-a ameninţat pe Marius Croitoru cu demiterea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani a rămas fără victorie în Liga 1, lucru ce l-a enervat la culme pe Valeriu Iftime. Acesta a anunţat că va lua măsuri, inclusiv în ceea ce priveşte banca tehnică.

Valeriu Iftime, furios după Dinamo – Botoşani 1-0

În prima repriză am avut câteva faze, dar mă gândeam că vom schimba ceva la pauză. N-a schimbat nimic la pauză, am jucat cu aceeași echipă. E o situație grea. O să mă gândesc ce putem face. Cred că în pauza competițională o să iau niște măsuri. Mă refer la banca tehnică. Categoric, ar putea fi schimbată. N-am jucat absolut nimic în aceste 5 etape, mai puțin cu Rapid. E greu să te gândești că în formula asta vom funcționa pe viitor. 

Merităm ultimul loc! La cât fotbal am produs anul acesta, mai mult nu pot comenta! Şi eu sunt vinovat, şi antrenorul. Cine poate fi vinovat, Ducan? Echipa Botoşaniului e o echipă slabă! În prima repriză am fost egali cu Dinamo, dar în repriza a doua… am adus şapte fotbalişti noi, dar noi jucăm cu aceiaşi oameni.

E o situaţie grea, vedem ce vom face. Parcă suntem o echipă de Liga 2 trezită din somn. Nu îmi e frică de retrogradare, vorbim de echipă, de asumarea jocului, ceva nu merge. Noi am jucat un fotbal adormit. Am jucat un fotbal de doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci”, a spus Valeriu Iftime la primasport.ro.

Reclamă

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5.

„Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre. Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Reclamă 4 / 0/3

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, Voluntariul în ultimii ani i-aţi văzut în finale de Cupe ale României. Au aceiaşi jucători, ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Dinamo – FC Botoşani 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a obţinut prima victorie de la revenirea în Liga 1

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.

Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și