Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Vorbeşte ‘becalismul’! Kevin Boli nu pleacă de la FC Botoşani!”

Antena Sport Publicat: 26 august 2022, 13:40

Reclamă
Valeriu Iftime îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Vorbeşte becalismul! Kevin Boli nu pleacă de la FC Botoşani!

Valeriu Iftime îi spulberă visul lui Gigi Becali

Kevin Boli, în timpul unui meci pentru FC Botoşani / Profimedia

Valeriu Iftime îi spulberă visul lui Gigi Becali. Patronul FCSB vrea să îl transfere pe Kevin Boli (31 ani), însă finanţatorul de la FC Botoşani i-a transmis că fundaşul nu va pleca de la gruparea din Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli a ajuns în Moldova de la Samsunspor, în această vară. Fundaşul a fost adus de FC Botoşani liber de contract, iar Valeriu Iftime nu are gând să renunţe la el.

Valeriu Iftime îi spulberă visul lui Gigi Becali

„Nu m-a sunat şi nu cred că e chiar ce vreau. E vorba de ce vrea fotbalistul. Nici Boli nu cred că vrea să plece. El a fost propus la FCSB, dar nu a vrut să plece. E un fotbalist excelent pentru FCSB, dar cred că vrea să plece din ţară.

Nu depinde de mine. (n.r. despre contractul pe care Gigi Becali l-ar fi făcut) Vorbeşte becalismul. El mi-a fost propus, dar i-a fost propus şi lui Gigi Becali. Boli a ales FC Botoşani pentru că ştia că îi respect punctul de vedere. În momentul de faţă nu am fotbalişti de dat”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Kevin Boli

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere pe Kevin Boli după calificarea în grupele Conference League. Patronul FCSB şi-a făcut deja planul şi ştie cum îl poate aduce pe fundaşul francez la echipa sa.

Reclamă

„Pe Boli îl știu, eu i-am facut contractul, acum să fie liber. Oricând poate fi luat, nu i-au pus clauză, nimic. Ca să pot să-l iau. Și îl voi lua. Păi, dacă n-are nicio clauză? Îi plătesc salariul primit, își cumpără singur contractul.

Are peste 28 de ani și nu are clauză de reziliere. El poate pleca si plătește la club restul contractului. Dacă are doi ani vechime, nu e nicio problemă. Dacă nu, e suspendat 12 etape și apoi joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Kevin Boli a câştigat patru titluri în România

Kevin Boli a jucat la Viitorul în perioada 2015-2017. Fundașul a pus umărul la câștigarea titlului din sezonul 2016/2017, alături de echipa lui Gică Hagi. Ulterior, ivorianul a semnat cu CFR Cluj, după ce ardelenii au plătit 450.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Boli a avut rezultate notabile și la formația din Gruia, reușind să devină de 4 ori campion al României, în 2018, 2019, 2020 și 2021.

Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi Samsunspor sunt celelalte formații pentru care a evoluat Kevin Boli de-a lungul carierei.

În prezent, fotbalistul lui FC Botoşani este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și