Închide meniul

Valeriu Iftime, lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda: „Nu a mai răspuns la telefon!”

Cosmin Olteanu Publicat: 15 februarie 2023, 20:54

Reclamă
Valeriu Iftime, lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda: Nu a mai răspuns la telefon!”

Valeriu Iftime, lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda

Hervin Ongenda, în timpul unui meci pentru FC Botoșani / Hepta

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a fost lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda. Fotbalistul francez a revenit în fotbalul românesc și a semnat cu Rapid, după ce ultima dată a evoluat pentru ciprioții de la Apollon Limassol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România, Hervin Ongenda a mai evoluat doar pentru FC Botoșani, în două perioade: prima dată între iulie 2018 și ianuarie 2020, apoi în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2022.

Valeriu Iftime, lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda

Valeriu Iftime a dezvăluit faptul că a discutat cu Hervin Ongenda, înainte de a semna cu Rapid, pentru o revenire la FC Botoșani. Deși stabiliseră să se reaudă la telefon, fotbalistul francez nu i-a mai răspuns omului de afaceri moldav.

„Bravo lui dacă a semnat cu Rapid. Îi va fi greu la Rapid, dar nu pentru că este un tip dificil. Ci pentru că este poet. Este un copil extraordinar pentru care aș fi făcut orice ca să-l ajut.

Este un caracter extraordinar și cei de la Rapid trebuie să aibă mare grijă de el. La Rapid poate fi cel mai bun număr 10 de la noi.

Reclamă

Îmi pare rău de Botoșani, e un fotbalist foarte bun. Am fost și la Paris să îl văd, mi-a spus de Rapid și că se mai gândește. I-am dat răgaz 4 zile, după care nu a mai răspuns la telefon și m-am gândit că a plecat în altă parte”, a declarat Valeriu Iftime, pentru digisport.ro.

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă pentru Rapid după ce l-a transferat pe Hervin Ongenda

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu este impresionat de transferul lui Hervin Ongenda la Rapid și susține că mijlocașul francez „nu e jucător de campioană”. Însă, în același timp, spune că stilul spectaculos în care joacă Ongenda îi va cuceri pe suporterii rapidiști.

„Un jucător talentat! Nu știu cât de mult se poate adapta la Rapid, cu toate că este mingicar de Rapid. Va câștiga suporterii. Dar nici el nu e jucător de travaliu, cu capacitate mare de efort. Nici el nu e jucător de competiție mare. Unde a jucat? A jucat la Botoșani și câteva meciuri afară. Nu e jucător de campioană. Pentru galerie, e bun. E mingicar, mai trage, mai driblează… e exact ce trebuie galeriei”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu, în niciun caz (n.r. nu va juca în meciul cu CS Mioveni). Abia a ajuns. Se va antrena zilele astea, trebuie să îl punem la punct fizic, probabil trebuie acest lucru. Începe antrenamentele chiar astăzi.

Când a fost la Botoșani a practicat un fotbal de calitate, un jucător bun în situații de 1 contra 1, care destabilizează apărările adverse, ce avem noi nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul așeptat și să ne ajute.

Eu cred că s-a închis mercato pentru noi, vom merge așa până în vară și după aceea vom vedea ce concluzii tragem în funcție de ce rezultate vom avea în acest sezon”, a spus Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, despre transferul lui Ongenda, la conferința de presă premergătoare meciului CS Mioveni – Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și