Închide meniul

Valeriu Iftime, revoltat de faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman, în Rapid – FCSB 1-0: „Dacă nu sărea, îl făcea de targă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 11:31

Reclamă
Valeriu Iftime, revoltat de faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman, în Rapid – FCSB 1-0: Dacă nu sărea, îl făcea de targă!”

Valeriu Iftime, revoltat de faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman, în Rapid - FCSB 1-0

Faultul lui Răzvan Onea, asupra lui Florinel Coman/ Profimedia

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, s-a declarat revoltat de faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman, în Rapid – FCSB 1-0, partidă din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 4, Răzvan Onea a comis un fault dur, prin alunecare, la Florinel Coman, însă „centralul” Horațiu Feșnic i-a arătat doar cartonașul galben jucătorului rapidist.

Valeriu Iftime, revoltat de faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman, în Rapid – FCSB 1-0

Omul de afaceri moldav consideră că Răzvan Onea nu trebuia să scape fără cartonaș roșu, după faultul aplicat lui Florinel Coman. Totodată, acesta spune că Florinel Coman se putea alege cu o accidentare gravă, dacă nu ar fi sărit, în momentul în care Onea a intrat prin alunecare.

„Am văzut meciul, cine credeți că nu se uită la un asemenea meci? Eu îi înțeleg supărarea lui Gigi Becali, mai ales că FCSB a și dominat acest joc. Dar cu maniera de arbitraj are dreptate. Feșnic a arbitrat prea englezește. Iar dacă Florinel Coman nu sărea la faza aia, atunci Onea îl facea de targă și apoi direct în salvare și la spital. Și pentru modul în care a intrat, chiar dacă nu i-a pus talpa cu crampoanele, tot merita cartonaș roșu. Nu ai cum să intri așa, ce naiba!

Dar, dacă vrem să arbitrăm așa, atunci hai să arbitrăm așa în tot campionatul. Hai să lăsăm jocul mai bărbătește cum s-ar spune. Dragoș Grigore a avut și el o altă intrare de roșu la Compagno. El mi-a adus aminte de Bumbescu de pe timpuri sau de cum se juca pe la Piatra Neamț.

Reclamă

Arbitrii trebuie să fie foarte atenți la presiunea asta din Giulești pe care o pun pe ei suporterii gazdelor. Nu sunt avocatul lui Gigi Becali, dar are dreptate cu aceste faze. Plus că am văzut și alte intrări destul de dure.

Rapidiștii s-au mobilizat la maximum pentru acest meci, iar lucrul ăsta s-a văzut încă de la intrarea pe teren. Oricum, FCSB-ul a pierdut un meci foarte important pentru ea în economia asta a luptei pentru câștigarea campionatului. A dominat meciul din Giulești, dar nu a reușit să câștige niciun punct”, a declarat Valeriu Iftime, pentru prosport.ro.

Cornel Dinu, reacție „furtunoasă” după Rapid – FCSB 1-0

Cornel Dinu a criticat maniera de arbitraj a lui Horațiu Feșnic, de la Rapid – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Din start vreau să spun că altfel un arbitru de valoare, Horațiu Feșnic a feștelit-o rău în Giulești. Faulturile grosolane, dușmănoase, turbate ale lui Onea și Dragoș Grigore nu sunt de eliminare de pe teren, sunt de scos de pe stadion cu poliția pentru agresiune cu premeditare și anulat buletinul de București. Plus legitimația de fotbalist!

Sfeșnicul pus de CCA să lumineze prin deciziile sale echidistante de împărțit dreptatea a luminat în galben blând și a iscat întrebarea logică «chiar n-a avut deaconu’ Vassaras decât un arbitru de Cluj să-l delege la un meci al rivalei din Cluj a FCSB-ului?».

…Iar la butoanele mânjite cu VAR nu putea fi decât Rareș Vidican, cu mare experiență, promovat de un an la Liga 1, fiul arbitrului Vidican din… aoleu, din Cluj, de care nu mai vreau să-mi amintesc cum m-a arbitrat în tinerețea mea dinamovistă… Doar coincidențe, desigur…”, a scris Cornel Dinu, într-un editorial pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și