Închide meniul

Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2024, 18:19

Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara! I-a decis soarta lui Bogdan Andone

Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional

Valeriu Iftime, la un meci / Hepta

Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere a echipei pe care o patronează. U Cluj a câștigat în fața lui FC Botoșani, scor 1-0, în penultima etapă a sezonului regular din Liga 1. Moldovenii sunt ultimii în clasament, la 6 puncte în spatele lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime și-a găsit cu greu cuvintele după ce echipa lui a rămas cu 3 victorii în această stagiune. FC Botoșani a primit nu mai puțin de 52 de goluri. Chiar și așa, patronul moldovenilor anunță că nu ia în calcul să schimbe din nou antrenorul și l-a reconfirmant în funcție pe Bogdan Andone.

Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere suferită de FC Botoșani

Greu de spus cum ies, ușor de spus că arbitrii sunt foarte sensibili cu noi, dau fault la fiecare atingere. Te împing cumva de la spate. Nu suntem noi cei mai buni, dar pur și simplu a făcut câteva greșeli impardonabile în defavoarea noastră.

Asta te încurcă mult, ei simt asta. Dar nu arbitrul ne duce în liga a doua, noi ne ducem. Portarul meu a jucat ca mine. Parcă toți sunt împotriva ta, ceva parcă e împotriva noastră.

Bogdan trebuie să își întărească opiniile și hai la treabă. Nu pot să îl schimb, Bogdan înseamnă foarte mult pentru mine. Mă uit la clasament și mă apucă plânsul.

Reclamă

Nu am cum să îl schimb pe Bogdan, mi se pare foarte bun. Am și jucat cu toate disperatele astea, care au nevoie de play-off.

Am speranțe cu Farul, nu cred că o să fie toate viață noastră un ghinion. Ar fi ultimul meu gând să dezarmăm.

La mine a venit noaptea, nu primăvara. Nici nu mai sunt atent la lucrurile astea”, a declarat Valeriu Iftime pentru sportpesurse.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Popa a înscris golul victoriei echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău și a declanșat bucuria în tribunele Cluj Arena.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 1

1. FCSB – 61 de puncte
2. Rapid – 51 de puncte
3. CFR Cluj – 50 de puncte
4. Universitatea Craiova – 45 de puncte
5. Farul – 42 de puncte
6. U Cluj – 41 de puncte
7. Hermannstadt – 40 de puncte
8. UTA – 40 de puncte
9. Sepsi – 37 de puncte
10. Petrolul – 35 de puncte
11. Oţelul – 33 de puncte
12. Poli Iaşi – 32 de puncte
13. FCU Craiova – 31 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 26 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Din penultima etapă a Ligii 1 mai sunt de disputat partidele FCSB – Petrolul, Sepsi – FC Voluntari și Universitatea Craiova – Rapid.

Reacția lui Bogdan Andone, după eșecul cu U Cluj

Antrenorul lui FC Botoșani continuă să spere la salvarea de la retrogradare. A ținut să îi transmită patronului că va lupta până în ultima etapă pentru îndeplinirea obiectivului.

Nu se pune problema resemnării. Dacă m-aș fi resemnat, n-aș mai fi fost aici. La fel și jucătorii. Într-adevăr, e apăsătoare poziția, nu te simți confortabil. Poate de aceea în unele momente ale jocurilor avem și momente de joc mai puțin bune sau confuze. E de înțeles, văd și la alte echipe aceste momente în timpul jocului, la noi cu atât mai mult. Am mare încredere și sunt convins că băieții au aceeași încredere.

Mai avem 10 jocuri și trebuie să scoatem puncte. E posibil absolut orice. La fel cum am pierdut ultimele trei jocuri la limită, la fel putem câștiga următoarele trei jocuri și poate să fim pe loc de baraj.

Sunt mulțumit de modul în care se antrenează. Înțeleg și frustrările lor, mai ales după punctele pierdute în finalul jocului două meciuri la rând.

Reclamă

Este posibil să am o retrogradare în CV, dar mă motivează credință. Chiar cred că tărie că acest club se poate salva. Cred cu tărie pentru că toți oamenii din club, toți oamenii din oraș, inclusiv grupul care patronează echipa și patronul în sine, fac tot ce depinde de ei pentru a se salva„, a spus Bogdan Andone, după eșecul cu U Cluj, la conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și