Închide meniul

Vali Lazăr a fost pe „radarul” FCSB! Dezvăluirile fostului jucător de la Dinamo, dorit de Gigi Becali

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 13:16

Vali Lazăr a fost pe radarul” FCSB! Dezvăluirile fostului jucător de la Dinamo, dorit de Gigi Becali

Vali Lazăr a fost dorit de FCSB, pe vreame când evolua pentru Dinamo

Vali Lazăr, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia

Vali Lazăr a fost aproape de a semna cu FCSB, fiind dorit de Gigi Becali, pe vremea când evolua cu Dinamo în Liga 1. Dezvăluirile au fost făcute chiar de jucător, care recent și-a încheiat contractul cu gruparea alb-roșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încercat să dea lovitura și să-l aducă pe Vali Lazăr la FCSB. Negocierile au avut loc în 2015, într-o perioadă în care mijlocașul traversa o formă de vis.

Vali Lazăr a fost pe „radarul” FCSB! Dezvăluirile fostului jucător de la Dinamo, dorit de Gigi Becali

Vali Lazăr a declarat că a primit o ofertă de la FCSB în 2015, pe vremea când Dinamo era departe de locurile retrogradabile. Mijlocașul susține că a purtat negocieri cu gruparea roș-albastră, însă totul a picat în momentul în care pe banca echipei lui Gigi Becali a fost numit Mirel Rădoi. Tehnicianul nu a mai insistat pentru aducerea lui Lazăr, și l-a preferat în schimbul său pe Jugurtha Hamroun.

„Da, am avut ofertă de la FCSB, au vrut să mă cumpere. În 2015. Aveam o foaie de la Dinamo, în care scria că nu mă mai vor și era scrisă o sumă de transfer plus TVA. Și am fost sunat de acolo. Am fost întrebat dacă vreau și am spus că da.

Numai că, următoarea zi, s-a schimbat antrenorul acolo și totul a picat. Noul antrenor nu m-a dorit, dar patronul mă dorea.

Reclamă

Cine era antrenor atunci? Nu mai contează. Apoi, l-au luat pe Hamroun în locul meu, liber de contract”, a declarat Vali Lazăr, pentru Digi Sport.

Totodată, fostul mijlocaș de la Dinamo a declarat că dacă ar mai primi o ofertă în prezent de la FCSB, ar refuza-o fără să stea pe gânduri.

„Acum, dacă aș mai fi primit vreo ofertă de acolo nu m-aș mai fi dus, pentru că toată lumea știe cine comandă acolo. Probabil, echipa va ajunge să se desființeze într-o zi dacă se va continua așa”, a mai completat Vali Lazăr, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Scene ireale la Dinamo! Vali Lazăr l-a înjurat în față pe Ovidiu Burcă

Vali Lazăr a recunoscut că a plecat cu scandal de la Dinamo, după ce l-a înjurat pe antrenorul Ovidiu Burcă. Jucătorul crede că tehnicianul l-a scos pe nedrept din primul 11.

Vali Lazăr l-a acuzat pe Ovidiu Burcă că nu i-a acordat suficiente șanse la Dinamo. Fotbalistul de 33 de ani nu a acceptat statutul său și a răbufnit la adresa antrenorului. S-a ajuns chiar și la înjurături!

„Mi-a explicat ce vrea să facă la echipă, dar după meciul cu Unirea Dej mi-a spus să nu mă supăr dacă o să fiu rezervă. Cinci meciuri am jucat doar pe final, iar la Târgu Jiu n-am mai rezistat, i-am spus ceva, l-am înjurat și i-am transmis că nu accept să fiu rezervă. Mi-am luat ghetele și am plecat acasă.

A avut ceva personal cu mine, sunt niște chestii mai vechi între noi. O să dispară și alții încet-încet. Gavrilă nici n-a fost primit la antrenament. A jucat un amical cu Chiajna, atât. La antrenament, nu avea nimeni ce să-mi reproșeze. De alții se rugau să alerge. Din suflet îmi doresc să promoveze, dar noi suntem ahtiați după străini, chiar și în ligile inferioare”, a mărturisit Vali Lazăr, conform digisport.ro.

După scandalul cu Burcă, Lazăr și-a reziliat contractul cu Dinamo. În prezent, mijlocașul de 33 de ani e liber de contract.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și