Închide meniul

Verdict dur primit de Albion Rrahmani, după accidentarea de la echipa națională. Anunțul medicilor este unul îngrijorător

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 16:33

Reclamă
Verdict dur primit de Albion Rrahmani, după accidentarea de la echipa națională. Anunțul medicilor este unul îngrijorător

Verdict dur primit de Albion Rrahmani, după accidentarea de la echipa națională

Albion Rrahmani, în meciul dintre Andorra și Kosovo / Profimedia

Verdict dur primit de Albion Rrahmani, după accidentarea de la echipa națională. Atacantul legitimat la Rapid a primit o veste dură din partea medicilor și ar putea rata o bună parte a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 66 al partidei dintre Andorra și Kosovo, câștigată de către oaspeți cu scorul de 3-0, Albion Rrahmani a fost scos cu targa de pe teren și trimis direct la spital, pentru a efectua investigații amănunțite.

Verdict dur primit de Albion Rrahmani, după accidentarea de la echipa națională. Atacantul ar putea lipsi 3 luni

Diagnosticul primit de către atacantul kosovar este acela de fractură la gleza dreaptă, unul mult mai dur decât a fost anunțat inițial. Din cauza acestei probleme, Albion Rrahmani este nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

Astfel, echipa lui Cristiano Bergodi ar putea să îl piardă pe atacant pentru cel puțin 3 luni. Anunțul legat de accidentarea jucătorului a fost făcut de către reprezentanții Federației din Kosovo, printr-un comunicat:

„În timpul meciului dintre Andorra și Kosovo, din preliminariile Euro 2024, atacantul Albion Rrahmani a suferit o accidentare și a fost trimis imediat să efectueze examinări medicale în spitalul din Andorra La Vella. În urma testelor, s-a determinat că are o fractură la glezna dreaptă și va efectua o operație.

Reclamă

Toți coechipierii și staff-ul echipei naționale au fost afectați de accidentarea suferită de Albion, dar se așteaptă să depășească cu bine perioada de reabilitare și să revină și mai puternic pentru a-și arăta talentul la nivel internațional.

FFK (n.r. Federația din Kosovo) este determinată să se implice în refacerea lui Albion și lucrează îndeaproape cu clubul său, Rapid București, și experți medicali pentru a ne asigura că operația și recuperarea vor fi cât mai reușite”, se arată în comunicatul transmis de către Federația din Kosovo.

De când a ajuns în lotul celor de la Rapid, Albion Rrahmani a adunat 7 meciuri în tricoul formației pregătite de Cristiano Bergodi. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze de 6 ori și a oferit 2 pase decisive. În momentul de față, atacantul este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu e foarte îngrijorat după accidentarea lui Albion Rrahmani

„Este o veste proastă, evident, pentru noi. Sperăm ca lucrurile să nu fie atât de grave precum s-au prezentat aseară. Când am auzit… Trebuie să ai inimă tare când intri în fotbal pentru că apar tot felul de surprize neplăcute, când nu te aştepţi.

De azi-noapte suntem în contact permanent cu agentul jucătorului, Rrahmani este în drum spre casă, vom face toate demersurile necesare ca în această seară să ajungă la Bucureşti. Dacă va fi cazul, îi vom trimite şi un avion privat.

Timpul este esențial. Să îl aducem cât mai repede la Bucureşti, să vedem ce are şi să înceapă recuperarea. Este drum de 12 ore de la Priştina la Bucureşti. Nu se pune problema ca el să vină cu maşina. De aceea vă spun că o să găsim orice fel de soluţie ca să îl punem pe avion şi să îl aducem la Bucureşti. Pentru că lucrurile acestea contează foarte mult şi timpul pe care trebuie să îl rezolvăm este foarte rapid.

Este vorba de respectul clubului Rapid pentru jucător, întotdeauna noi ne-am respectat jucătorii pentru că şi noi aşteptăm acelaşi respect din partea jucătorilor pentru Rapid. Rrahmani este un fotbalist extrem de valoros, un om deosebit, ne-a ajutat enorm până acum”, a spus acționarul giuleștenilor, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și