Închide meniul

Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0. Ce sancțiune au primit giuleștenii

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 15:31

Reclamă
Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0. Ce sancțiune au primit giuleștenii

Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid - FCSB 4-0

Rapid - FCSB / Hepta

A venit verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0. Giuleștenii nu au scăpat nepedepsiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal s-au discutat evenimentele întâmplate la partida din ultima etapă a sezonului regulat.

Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0

La meciul dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0, fanii giuleșteni au făcut un adevărat show pirotehnic, care s-a încheiat cu aruncarea torțelor în teren. Acesta a fost trecut de Ovidiu Hațegan în raportul partidei.

Astfel, Comisia de Disciplină a hotărât ca mai multe secotare de pe stadionul din Giulești (106-109, 112-113 și 123) să fie închise, iar ca echipa să plătească o amendă în valoare de 12.000 de euro.

După această sancțiune a venit și o reacție din partea lui Liviu „Bocciu”, liderul de galerie de la Rapid.

Reclamă

”Am așteptat decizia. Sincer? Nu mi-a fost teamă de închiderea porților pentru că nu aveau de ce s-o facă. Nu au fost incidente. E adevărat că au fost aruncate unele torțe pe teren, ceea ce este regretabil, dar nu pot fi controlați toți oamenii. O să ne supunem deciziei, normal”, a spus „Bocciu”, potrivit digisport.ro.

„Mă duc prin munţi şi prin peşteri!” Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid şi anunţă o schimbare radicală

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa suferită de FCSB cu Rapid, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regular. Patronul roş-albaştrilor a anunţat o schimbare radicală pe durata play-off-ului.

Omul de afaceri e convins că a primit o „lecţie” de la Dumnezeu şi că jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous nu au nicio vină pentru eşecul drastic suferit pe Arena Naţională. Latifundiarul din Pipera nu va mai oferi declaraţii şi pleacă din Bucureşti pentru o săptămână. Finanţatorul liderului din Liga 1 a luat decizia de a nu mai vorbi despre titlu până la finalul play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie, îi rog şi pe oamenii din fotbal pe care i-am supărat… şi pe Şucu, şi pe suporteri… eu nu o să mai dau declaraţii. Am echipă de fotbal, este o afacere, ce câştig eu? Pentru ce? Nu mă mai găsiţi, o săptămână mă duc prin munţi şi prin peşteri. Prima săptămână de post este una aspra.

Patru puncte este imens, dacă vrea Domnul. Programul îl avem uşor. Dacă o să luăm campionatul şi cred că da, m-a smerit Dumnezeu şi mi-a arătat, atunci o să vedeţi făgăduinţele mele după. Până atunci nu mai dau declaraţii. Eu vreau să dau echipa la fete, nu vrea niciuna. Nu vor! Poate dau acţiunile la fata mea cea mare.

Dumnezeu tot ce face e minunat. Nu am zis eu că dau 4-0… am luat 4-0! Dacă pentru toate le-ai luat, pentru ce te lauzi tu? Dacă Domnul m-a ţinut în fotbal de 20 de ani, înseamnă că m-a iubit. Atunci smerenia, smerenia, smerenia! S-a întâmplat mândria şi trufia mea. Ce, au vreo vină jucătorii? Dau slavă Domnului şi îi mulţumesc”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și