Închide meniul
EXCLUSIV

Verdictul lui Răzvan Lucescu, după numirea lui Neil Lennon la Rapid: „Poate să se bată la titlu!”. Ce a spus despre Dan Şucu

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2024, 23:38

Reclamă
Verdictul lui Răzvan Lucescu, după numirea lui Neil Lennon la Rapid: „Poate să se bată la titlu!. Ce a spus despre Dan Şucu

Verdictul lui Răzvan Lucescu, după numirea lui Neil Lennon la Rapid

Răzvan Lucescu, în timpul interviului / AS.ro

Acesta este verdictul lui Răzvan Lucescu, după numirea lui Neil Lennon la Rapid. Antrenorul care a devenit campion cu PAOK în Grecia a comentat, în exclusivitate pentru AntenaSport, schimbările din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon este marea lovitură pe care a dat-o Dan Şucu după ultima etapă a play-off-ului. Antrenorul care a câştigat cinci titluri cu Celtic a fost prezentat la gruparea din Grant. A parafat un contract valabil până în vara anului 2026.

Verdictul lui Răzvan Lucescu, după numirea lui Neil Lennon la Rapid

Cu Răzvan Lucescu pe bancă Rapid a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA. Tehnicianul care a câştigat titlul cu PAOK, în direct în AntenaPLAY, îl vede şi pe Neil Lennon capabil să obţină o performanţă similară în Liga 1.

Rapidul este pe un drum ascedent! Rapidul are în momentul de faţă un patron care a readus un echilibru şi a creat o stabilitate din toate punctele de vedere la club faţă de ceea ce a fost în ultimii ani.

Deci Rapidul are capacitatea de a se bate la titlu. Mai departe depinde şi de cum vor munci, şi de cum va fi soarta în favoarea lor, contra lor, de o anumită conjunctură, de cum vor şti să gestioneze momentele dificile care vor apărea pe parcursul unui an. Pentru că absolut toate echipele din lumea asta, în timpul unui campionat, au şi momente de dificultate. Şi reuşesc să învingă cele care reuşesc să reacţioneze imediat şi să nu se lase dominate de frustrări„, a declarat Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Rapid a avut un sezon de coşmar, s-a clasat pe ultimul loc în play-off şi a ratat calificarea în cupele europene.

„Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid

Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid. Antrenorul nord-irlandez al giuleştenilor a transmis că nu le promite titlul fanilor, însă îşi doreşte să lupte pentru trofee. Acesta a mai dezvăluit şi că Petrila este jucătorul care l-a impresionat, până în prezent.

Lennon a transmis că rămâne de văzut dacă mentalitatea sa se va plia pe cerinţele de la Rapid, declarându-se mândru că îi va antrena pe giuleşteni. Acesta a mai transmis că de-a lungul carierei sale, s-a întâlnit pe parcurs cu mai mulţi jucători români, printre care Dan Petrescu.

Reclamă

Am avut multe discuții cu domnul Șucu, cu Daniel și Victor despre viitorul clubului și despre direcția în care trebuie să meargă clubul. A fost o decizie foarte ușoară. Sunt foarte încântat. E o provocare nouă pentru mine și abia aștept să întâlnesc jucătorii, să clădesc echipa și să aduc succes.

M-am întâlnit cu jucători și antrenori români, cu Dan Petrescu, în cariera mea. Dar nu am vorbit cu nimeni. Domnul Șucu m-a convins să vin aici. Știam de Rapid, Dinamo, Steaua și de U Cluj, contra căreia am jucat. Știam de Hagi, Munteanu, Popescu, Petrescu. Știam că România avea o echipă fabuloasă.

În ultima perioadă am avut oferte, dar am vrut să iau o pauză de la antrenorat. În plus, ofertele nu se potriveau nevoilor mele. Dar acum vreau să concurez din nou, vreau să câștig trofee. Vreau să antrenez din nou în cupele europene. Asta vreau pentru acest club, Dar va fi greu. Sunt multe cluburi cu care ne luptăm. O vom lua pas cu pas. Nu spun că vom câștiga titlul, ar fi prostesc! Dar vom concura pentru asta, ne vom lupta. Vom avea o mentalitate bună.

Cine m-a impresionat? Petrila mi-a atras atenția. A marcat un gol frumos cu FCSB. E un jucător bun. Nu aș vrea să plece Rrahmani. E un jucător de top, iar marcatorii sunt foarte importanți. Vom vedea ce va fi.

Despre transferuri vom discuta. Avem niște idei, niște nume. Vom lucra la asta în perioada următoare. Nu știu câți jucători vom aduce. Ca antrenor vrei mereu cât mai mulți. Vrem să avem cât mai multe opțiuni pe fiecare post”, a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:45

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

19:30

LIVE TEXTSpania – Croaţia 3-0. Primul duel şoc de la EURO 2024! Repriză de vis pentru spanioli

19:20

Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii” se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

19:07

„Își pun speranțele în Dumnezeu!” Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

19:00

„Un an de neuitat!” Adrian Şut, euforic înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Mesajul titularului de la FCSB

18:49

„Nici măcar Dumnezeu..” Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Mesaj despre prestația lui Dominik Szoboszlai

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și