Închide meniul

Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu! Reacţie vehementă la acuzaţiile grave făcute de antrenor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2024, 23:50

Reclamă
Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu! Reacţie vehementă la acuzaţiile grave făcute de antrenor

Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu! Reacţie vehementă la acuzaţiile grave făcute de antrenor

Profimedia

Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oţelului a contestat dur arbitrajul şi a spus că a fost viciere de rezultat. Oţelul Galaţi a pierdut primul meci din acest sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0, iar Dorinel Munteanu a atacat dur arbitrajul după meci. Dan Nistor a deschis scorul dintr-un penalty contestat dur de Dorinel Munteanu.

Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a avut o reacţie imediată după acuzaţiile lui Dorinel Munteanu şi a spus că penalty-ul a fost acordat corect.

M-au distrat şi pe mine afirmaţiile lui Dorinel. A fost simpatic. Există un contact între jucători, dar nu am văzut nicio împingere. Nu orice împingere este şi fault. Chiar dacă îi vine din corp, mâna nu este într-o poziţie normală„, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Dorinel Munteanu, atac devastator după înfrângerea cu U Cluj: „Poate a bătut soarele în VAR!”

Dorinel Munteanu a fost extrem de nervos după ce Oţelul Galaţi a pierdut primul meci al sezonului din Liga 1. Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Dan Nistor şi Thiam. Dorinel Munteanu a atacat dur arbitrajul şi a spus că Universitatea Cluj nu trebuia să primească penalty.

Reclamă
Reclamă

„Nu sunt supărat pentru că mă bucur pentru cei care se bucură pentru acest rezultat. Toată lumea aştepta să piardă Oţelul. Consider că acest rezultat a fost viciat, dacă spun ajung iar la Comisia de Disciplină. Problema că aici camera VAR e altfel decât cea de la egalaţi. Am avut 4 jucători care nu s-au ridicat la un nivel înalt. Trebuia să vină şi ziua asta, nu suntem invincibili. Toate lucrurile din ultimele două săptămâni în jurul echiăpei au afectat. Toată lumea care comentează negativ la adresa noastră. Nu se vede?! Ce dracu?!

Nu e afectat moralul pentru că era o deplasare grea. A sosit momentul să iau deciziile corecte ca să putem să rămânem la acest nivel. Va fi greu dacă nu vin sponsorii oficiali ca îmi plătesc jucătorii. Toată lumea vorbeşte negativ la adresa noastră. I-au făcut pe unii să se bucure azi pentru că am pierdut. Poate camera VAR la noi e invers pusă. Eu cred că acel penalty a decis jocul. Poate a fost corect sau poate nu. Dumnezeu ştie. Eu cred că a bătut soarele în VAR sau a fost invers pus. Dacă am greşit, le cer scuze domnilor arbitri. Toţi ne domnim şi execuţie”, a spus Dorinel Munteanu la digisp0rt.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:35 19 oct.

VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

23:53

Bernie Szocs – Linda Bergstrom (12:30), LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în optimi la Campionatul European Individual. Programul zilei

23:40

Cristiano Ronaldo, gol pentru Al Nassr într-un final de meci nebun. Al Shabab, penalty ratat la ultima fază a meciului

23:26

„Rezultat viciat!” Dorinel Munteanu, atac devastator după înfrângerea cu U Cluj: „Poate a bătut soarele în VAR!”

23:00

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi 2-0. Dan Nistor i-a administrat lui Dorinel Munteanu prima înfrângere a sezonului!

22:59

Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Veteranul de 36 de ani scrie istorie în Liga 1

1 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 2 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 3 Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat 4 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 5 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 6 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta”
Citește și