Închide meniul

Verdictul specialistului după intrarea groaznică a lui Malcom Edjouma din Voluntari – FCSB 1-2

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 23:11

Verdictul specialistului după intrarea groaznică a lui Malcom Edjouma din Voluntari – FCSB 1-2

Verdictul specialistului după intrarea necumpătată a lui Malcom Edjouma din Voluntari - FCSB

Intrarea lui Malcom Edjouma / Captură Orange Sport

Verdictul specialistului după intrarea necumpătată a lui Malcom Edjouma din Voluntari – FCSB. Fostul arbitru Constantin Zotta a analizat faultul comis de fotbalistul FCSB-ului în minutul 82.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar galben lui Edjouma, VAR-ul nu a intervenit și meciul a mers mai departe.

Verdictul specialistului după intrarea necumpătată a lui Malcom Edjouma din Voluntari – FCSB

Constantin Zotta a concluzionat că Malcom Edjouma trebuie eliminat fără doar și poate și speră să nu mai aibă loc asemenea greșeli uriașe de arbitraj. La finalul meciului, Radu Petrescu nu a vrut să le ofere niciun fel de explicații celor de la FC Voluntari.

„Trebuia eliminat la faza asta, nu apreciază bine, nu se informează. Îşi asumă un mare risc, îl loveşte în cap şi pe piept pe Armaş. Trebuia să fie eliminat. E o decizie de neînţeles a întregii brigăzi. Toţi ar fi trebuit să vadă, iar decizia corectă era una sigură, cartonaş roşu.

Faptul că loveşte mingea îi încurcă. Nu e o decizie care trebuie acceptată de nimeni, nu trebuie s-o vedem repetată. E o gravă eroare!”, a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Reclamă

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: „Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma din FC Voluntari – FCSB. Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza cu pricină și se bucură că a scăpat ușor.

Igor Armaș s-a declarat șocat de intrarea criminală avută de Malcom Edjouna. Fundașul nu a putut înțelege de ce francezul FCSB-ului a decis să joace atât de periculos.

Reclamă 4 / 0/3

„E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și