Închide meniul

Veste bună pentru Mihai Pintilii! Când poate deveni antrenor cu acte în regulă la FCSB! Anunţul FRF

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 8:49

Veste bună pentru Mihai Pintilii! Când poate deveni antrenor cu acte în regulă la FCSB! Anunţul FRF

Când poate deveni Mihai Pintilii antrenor cu acte în regulă la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Pintilii a primit o veste bună şi a aflat când poate deveni antrenor cu acte în regulă la FCSB. Lucian Burchel a dezvăluit că fostul mijlocaş poate profesa în luna mai, atunci când îşi va încheia cursurile Şcolii de Antrenori din Moldova, pe care le urmează în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii este unul dintre membrii importanţi ai staff-ului celor de la FCSB. Până la numirea lui Elias Charalambous, acesta s-a ocupat de echipă, însă roş-albaştrii riscau să fie amendaţi deoarece fostul mijlocaş nu are licenţă PRO.

Când poate deveni Mihai Pintilii antrenor cu acte în regulă la FCSB

Lucian Burchel a fost întrebat despre situaţia lui Mihai Pintilii şi a dezvăluit că acesta poate fi antrenor al FCSB-ului încă din sezonul viitor, deoarece pe finalul acestei stagiuni urmează să-şi obţină licenţa PRO.

Şeful Şcolii de Antrenori de la FRF a mărturisit că scandalul creat în perioada în care Pintilii ocupa funcţia de antrenor al FCSB-ului a escaladat, iar în aceste momente, roş-albaştrii nu au probleme deoarece Elias Charalambous are licenţă PRO.

„(n.r. dacă sunt cei de la FRF împotriva lui Gigi Becali) Sub nicio formă! Am citit și eu niște declarații, erau în momentele când s-a creat acea tensiune leagată de Mihai Pintilii, lucrurile au escaladat un pic.

Reclamă

Dar nu e niciun fel de pericol! FCSB are antrenor, îl are pe Charalambous. Îl va avea și pe Mihai Pintilii, care este la licența A în Moldova, dar face cursurile de calificare pentru a deveni antrenor și probabil că în mai-iunie va avea toate documentele în regulă pentru a fi antrenor cu acte!

(n.r. dacă sunt în regulă cei care fac licența în Moldova) Bineînțeles! Dacă sunt calificați ca antrenori, pot profesa aici fără problemă. Dacă nu, atunci cluburile riscă”, a declarat Lucian Burchel, conform prosport.ro.

Mihai Pintilii, suspendat după eliminarea din Voluntari – FCSB 1-2

Mihai Pintilii a fost suspendat două etape după eliminarea din Voluntari – FCSB 1-2. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

După decizia luată de comisii, Mihai Pintilii va rata ultimele două meciuri din sezonul regular, cu Petrolul, pe teren propriu, şi cu Rapid, în deplasare.

„FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeţi) – În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei”, se arată pe frf.ro.

Spre finalul primei reprize a meciului Voluntari – FCSB, Sebastian Colţescu l-a eliminat pe Pintilii, pentru proteste. ”Am vorbit frumos. Pe mine nu mă iei la mișto”, i-ar fi spus arbitrul antrenorului liderului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și